Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justwishtofollowlights

Marketing

Svaki dan nek vam bude ispunjen onime čime prethodni nije biio...

Bila sam vani. Ej, super sam se provela, malo i popila, a sve u svemu bilo je odlično. Plesali smo po kutnim garniturama, razbijali, poljevali se, i najvažnije od svega dobro si ko ekipa nad 12-13 zapjevalo. Grlo me boli ono...
Bio je i moj bivši. Ono, tako mi je bilo super što je s nama, bar kužite, da ga gledam ako drugo ne mogu. Ali on ništa. Nisam uspjela izmamiti njegov pogled ni kad sam pjevala "Trebaš mi" zureći u njega. Sjedoh mu u krilo, niš, slijedim ga u stopu, opet niš. Obratim mu se, ajd nekim čudom odgovori, jednostavno ali za mene... Naše društvo bi također voljelo da smo opet zajedno. Pokušavaju nas spojiti. S moje strane to funkcionira ali on je tvrd ko... Ma tvrđi od kokosova oraha. Svi nešto pokušavaju ali ne ide. Bilo mi je strahovito krivo kad sam vidjela da bulji u dekolte moje godinu dana starije imenjakinje. Ako završe skupa pjevat ću mu onu "Zvaces je mojim imenom". Otpratio me sa još jednim našim frendom kući, aj bar nešto.
Što se tiče društva, kažem bilo je totalno ludo, ali što se NJEGA tiče, bilo je tak-tak. Bar nešto pokušavam ako niš drugo.

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Kad sam došla doma i presvukla se u udobnu pidžamu te legla u krevet, suze su počele same nadirati. Nisam što je naj naj, ni mislila na njega niš, niti sam jecala, ali suze su tekle i tekle. Kao da su već navikle kad ga vide, da teku, i bez ikakve moje intervencije.
Sad vas molim savjet.
Mislim ga iduću subotu pitat hoće li bit samnom. Jel to pametno s obzirom na sve?
Mislim... Ako me odbije... A joj... (a mislim da hoće)?
A što ako ne odbije...?
Ne znam, tu trebam vaš savijet.
I za kraj: Sretan Uskrs svima!!!

Post je objavljen 08.04.2007. u 11:40 sati.