Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Pozdrav iz Župe....

Ej, narode, nadam se da ste mi svi živi i zdravi, ugojeni i da ima mjesta još u želucima jer, evo, Uskrs je i treba opet žderat. Sad mi se fakat ne da pisat jer mi se spava, upravo se vratih s blagoslova hrane koji je potrajao. A usput sam s Boleslavom i Helgom svratio u Porta (cafe/night bar prekoputa moje zgrade) na kavu jer sam im dužan... A znate tko nam je sjedao samo metar i po od nas i zabavljao nas svojom GLUPOĆOM?? Ma da, znate, imate veći iq od nje puta deset! Da, tako je, to je bila Tanja iz Big Brothera. Uuuuuh, trebao sam tražit da mi se potpiše na sisu, ali nisam imao crvenog ruža više, potroših jučer zadnju tubu... U svakom slučaju, pokupili smo se kada smo čuli da se spremaju karaoke s njom kao frontwomanom. Brrrr, ne hvala...

Inače, doma je sve po starom, super je, viđam se s ljudima starim prijateljima i osjećam se kao da sam ponovo u srednjoj... Jedino neću Kuusaa vidjet sada i baš mi je žao, jako žao... Ništa, više ćemo si falit pa će nam na ljeto biti još ljepše.

Pixie (mačak) je užasno narastao i udebljao se, totalno je nemoguć i pravi nered po kući. Danas mu nisam dao da ždere bambus kojeg moram prešat za herbarij pa je od bijesa sjeo na novine i sve ih počupao, napravio je toliki nered da mi ga je došlo premlatit! Baš se ponaša kao malo dijete! Današnji dan je fakat bio predivan, hvala vam curke na svemu!

Evo, Uskrs! Dakle, dragi moji fizički, virtualnofizički kao i oni koji ćete uskoro prijeći u fizičku fazu, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs, pronađite si malo mira u životu, pomolite se Bogu, uživajte u stvarima koje vas čine sretnima. I ne zaboravite na ljude oko vas, vaše prijatelje, oni su vam najveće blago. Sviđa mi se misao, ne znam sad je li to iz Biblije ili nečija privatna, koja se odnosi na prijatelje i obitelj. Pitali su nekoga kako prepoznati Isusa, a on im je odgovorio da se Isus ne nalazi u velikim, bučnim, skupim stvarima niti u djelima "bez pokrića", da se tako izrazim. Isusa prepoznajemo u svojim roditeljima, obitelji, a nadasve u svojim prijateljima. Večerašnja misa mi je bila predivna, odavno se nisam osjetio tako miran i sretan. A sutra, tj. danas, idem u Grad s tatom u sv. Vlaha na misu, jedva čekam.
Eto, ostajte mi zdravo i blaženo i još jednom, sretan vam Uskrs...


Post je objavljen 08.04.2007. u 00:06 sati.