Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexymiss

Marketing

Mojih sedam pravila za sreću

1. DOBRI PRIJATELJI
Pobrini se za to da uvijek budeš okružena pravim ljudima, odnosno onima koji su iskreni prema tebi! Imajte ih puuuuno, more, ko je, i imajte poštovanje prema njima jer su nam zbilje potrebni…kao voda…

2. EKSTRAVAGANCIJA
Živi kao paun, budi upadljiva i ekstravagantna. Privlačno je biti drugačiji, zar ne!?!?

3. SHOPPING
Loše si volje? Otiđi u shopping te si bez i najmanje grižnje savjesti priušti novi outfit od glave do pete! Naravno ako imate svoj đeparac ili tako super starce da će na svaki tvoj mig skakati…..makar ne vjerujem…
Zato imaj svoj novac i uzmi sa sobom naj frendicu ….i ludi provod je zagarantiran….

4. ŠAMPANJAC
Ima malo kalorija i fini pjenušavi okus, a čovjek se uz njega osjeća nevjerojatno luksuzno! Vjerujte, pali…. Ne mora se piti samo za novu i neke fešte, nago sebi za dušu, neki sasvim običan dan u tjednu….

5. MUŠKARCI
Poigraj se s njima, ali nemoj dopustiti da ti ukradu srce. Napali ih pa ih pusti da odu. Frendice su ono što je bitno u životu! Znam i na svojoj koži sam osjetila, da je to malo teže jer kad ti gadovi ukradu srce, da treba tone i tone papirnatih maramica i jako dobra frendove da se prebrodi ta kriza….zato ne dopustite da to učine nama, budimo brže i pametnije pa to mi njima učinimo…..

6. BOJA KOSE
Samo hrabro! Redovito mijenjaj boju kose, svaka nova nijansa od tebe će učiniti novi neodoljivi tip žene! Ja se sama čudim kakao mi kosa nije otpala već…..bila sam i plava, crvena a sad sam smeđa, prirodno smeđa….ali ne zadugo….mislim si staviti crne pramenove pa ćemo vidjeti kak i stoji….

7. SMIJEŠAK
Ne zaboravi! Smiješi se, smiješi, smiješi – smijeh je najbolje i najmoćnije oružje u svakoj prilici! Za osvajanje dečkiju je neophodan smiješak od uha do uha….samo naprijed….u akciju…….


Post je objavljen 07.04.2007. u 19:48 sati.