Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vanmorrison

Marketing

Par dana odmora

Ova dva tjedna naš dragi komp je bio na popravku i estetskoj nadogradnji. smijeh
Joj, jedva smo izdržali. Znali smo da će toliko trajati, ali morali smo i to obaviti. Kako smo nedavno uzeli max adsl, tako smo dobili uz to mjesec dana neograničenog prometa, i to smo stvarno iskoristili. Pa ja mislim da smo skinuli gigabajte i gigabajte, i unatoč super zaštiit uspjeli smo pokupiti par virusa koji su na kraju rezultirali slabijim radom našeg malog mišića. ;)
Usput smo čuli da od dragog tata poznaje nekog čovjeka koji servisira kompiće i preko kojeg može napraviti neku vrst kompenzacije, tako da mi osobno nismo morali ništa platiti. Jedino što smo trebali jest izabrati šta želimo od komponenti i to je to. Uzeli smo još dodatnu gigu RAM-a, novo kućište, potenciometar, novi hard disc i to je to. Sada je prava mala pila i nesmijemo ga zapustiti. no

Na poslu nema ničeg novog, još uvijek se pomalo tu i tamo dosađujem, jer mi je već sve postala rutina. Nova kolegica me s vremena na vrijeme izluđuje, ja joj šefujem i tako...
Nekada mi je stvarno žao jer joj znam osorno odgovoriti na neke njene upite.
Još je sva nekako zbunjena i smetena i to već postaje iritantno. Nadam se da će s vremenom doći k sebi.

Iduća 2 tjedna nemamo njemački pa ću eto imati malo više slobodnog vremena preko vikenda. Nešto se dogovaramo sa sekom i njenim dragim da bi otišli jedan vikend na plitvice, ali još ništa nije dogovoreno. Šteta bi bila da ne odemo, samo moramo potrefiti kada bude lijepo vrijeme.
Evo upravo je seka kod mene. I njen dragi, a i moj su otišli svojim roditeljima, a mi smo ostali kod svojih pa malo uživamo u zajedničkom druženju. Ma inače se dosta rijetko vidimo, pa su praznici idealno vrijeme da budemo zajedno.
Ništa, idem se polako spremiti, pa idemo u kino. Gledat ćemo Music & Lyrics.

Proljeće u Zagrebu:
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 07.04.2007. u 18:11 sati.