Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonka444

Marketing

AH.........

Ah evo život pomalo ide dalje a većina stvari u mome životu ostaje isto!!!!!!!! Prvo želim svima zahvaliti na komentarima koje mi ostavljate i vjerujte danas ću vam se odužiti!!!!!
Pa kod mene nema ništa konkretno novo ali ima ovako par zanimljivosti, kao na primjer Dino se je u subotu potukao s Donerom zato što je on srao o njihovom društvu!!!!! Ah sve te muške spike i ta sranja, am ubiti Dino je rekao i već da će prije ga natući al sad je još malo popio pa možete mislit kako je to izgledalo!!!!!!!! Na što mi je najviše žao on se je potukao i sa Nadom i Laletom koji su mu htjeli pomoć!!!!!!!! Ah, taj alkohol!!!!!!!! AL LIJEPA VIJEST JE DA SU SE POMIRILI!!!!!!dead U četvrtak smo bili u Požegi na nekom posvećivanju ulja i bilo je super, u busu se pilo i pušilo sve u šesnaest! A koji komada ima od svećenika, znam da je to nekome malo bolesno ali ima stvarno par dobrih svećenika, ne znam ko ih je uopće pusti tamo!!!!!!!!nut
Evo sada moj buraz slavi rođendan i 20 klinaca mi jurca cijeli Božji dan po kući pa ubit ću sebang!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znam da sam vam već većini dosadna sa svojim «dubokoumnim» temama, ali Dino me je neki dan potakao na razmišljanje!!!!!!!! Dali mi uopće znamo tko smo zapravo, mislim dali smo pronašli sebe?????????? Mislim znam da većina nas nikada ne razmišlja o tome ali ipak eto!!!!!!!!! Pa kako uopće prepoznati koje je naše pravo lice kada većina nas ima pet lica i ovisi s kime je tako se ponaša!!!!!!! Znam par ljudi koji nisu takvi koji imaju svoj stil i koji su totalno svoji, ali dali su to stvarno oni ili se samo nekome pokušavaju dokazati!!!!! To je stvarno vječno pitanje na koje nitko ne zna odgovoriti i znam da svatko ima različito mišljene o ovoj temi, ali nadam se da ćemo jednostavno svi pronaći sebe i da nećemo cijeli život biti budale koje se priklanjaju drugima samo zato što ne znaju tko su i tako izigravaju sam klaunove na pozornici kojim netko upravlja!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 07.04.2007. u 17:53 sati.