Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Uskrs - konačni rasplet!

Nakon svih peripetija, muka, poniženja, razočaranja, uvreda, izdaja...dolazi - Uskrs! Kao konačna Pobjeda, konačni Rasplet!
Grob, niti sve prepreke nisu dovoljno jake da obuzdaju - Ljubav! I ona mora buknuti - svom silinom!
Sa svakim novim križem, svakom novom preprekom - sve veća, jača, snažnija, silnija!
Pljeveći srce, bistreći pogled, kristalizirajući stvarnost! I sve postaje baš onakvo kakvim je zamišljeno, stvoreno, od Boga dato - u punini obnovljenog Života!
Sretan ti Uskrs!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
(ljetošnja slika iz Međugorja, za 25. godišnjicu Gospinih ukazanja, pri mom povratku iz Venecije, s p. Lukinom štolom - još jednim simbolom Uskrsa, s kojom je tada opet počeo svakodnevno služiti sv. mise)

I evo, baš iza Uskrsa - barem privremeni rasplet moje situacije: završila sam zadnji honorarni posao i idem na par mjeseci u Split, volontirati za Udrugu Zdenac,

Udruga Zdenac

s okvirnim planom i za dalje, za čitavu godinu, ali to će ovisiti i o vašim molitvama!

Živjet ću u stanu na adresi Pujanke 77, koristiti svoj mob, a ako bude prilike - javljat ću vam novosti i ovdje...A do tada: molite se da nadamo se buduća s. Karolina od Božanskog Milosrđa, najprije bude dobar Misionar Milosrđa u Udruzi Zdenac, pa korak, po korak, zajedno s uskrslim Kristom i Duhom Svetim dalje, kamo god me Oni budu nosili i vodili, potpomognuti i vašim molitvama!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge


Post je objavljen 07.04.2007. u 15:10 sati.