Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gaby01

Marketing

MLADOST-LUDOST

Dragi moji, kako ste??? Evo mene da vam nešto napišem dok mi misli ne izmagle :D. Volim vas sve, a sad... ČITAJ ONO DOLJE!!!

ČETVRTAK
Kao i svako jutro do sada sam se probudila :D. Sve ono klasika, žderanje, kupaonica i to... U biti, išla sam rolati s Kim. Došle samo do Dubravke (naziv igrališta) i njoj se svidi zaobilaznica. Ja njoj kažem:"Pokupit će nas netko". A ona meni:"Pa šta?!" Ja onak':"Nema veze!" Nemojte reći da smo lude do bola, znamo. Uđemo mi na zaobilaznicu, rolamo raširenih ruku po sred ceste, napominjem zaobilaznice, nikog nigdje, držimo se mi za ruke i rolamo... I ono trubi netko... Kad smo nas dvije zavrištale... Čulo nas se... Ni sama ne znam kako smo ostale žive, i poslije toga smo se smijale, ja sam se skoro upišala... Idemo mi ponovno po sred ceste i opet čuješ isti zvuk koji u tebi pobudi strah, živjeti ili ne... I tako nam je svako malo netko trubio i mi se smijale kao glupače... Dobro da netko nije nazvao policiju i rekao da se dvije glupače voze po sred zaobilaznice... lol. Mogle smo na autocestu, kako smo samo blesave, što je nama zaobilaznica?! Sitna riba! Treba nam veći rizik, AUTOCESTA!!! (nadam se da ste shvatili da sam u zadnjem dijelu poprilično sarkastična). Tako je protekao još jedan dan u mom mladom ludom životu...

Image Hosted by ImageShack.us
OVO SMO KIM I JA

PETAK
Imala sam ples i aerobic... Kao i uvijek zaboravila sam si ponesti vodu, a vježbala sam 2 sata! Prašina mi izlazila iz usta... :D. Na plesu je bilo standardno, nije bilo Lidije da me nosi, Nataša je došla iz Zagreba... Na aerobicu je bilo luđe ;). U dvorani su bila kolica, ona kao u trgovinama, npr. Konzumu, Trgocentru, KTC-u, Plodinama, Kauflandu... Uzela Anita kolica i ja sjela u njih pa smo se vozale po dvorani... Totalne luđakinje... No comment... To je kao da vi npr. vozite bicikl po stanu... Ajde prošlo i to... Onda sam se trbala naći sa svojim, sad već bivšim dečkom, napucala ga he-he, ali zvale su me Dora i Anja van pa sam otišla s njima van, a moj sad već bivši dečko me je čekao 2 sata... Totalka... Kakve smo mi gluposti valjale, rekla sam da mi prašina izlazi iz usta, opet, jer sam bila žedna, a meni Puby (Dora):"Zato je kod tebe sve tako čisto, ti umjesto da brišeš ti prašinu gutaš!" I tako slične gluposti, smijale smo se mom načinu smijeha... Nemreš bilivit kak se ja smiješno smijem :D. Ljudi moji, ovo je definitivno mladost-ludost... Postaneš glup ko' kurac... he-he. Uživajte kao ja!

Image Hosted by ImageShack.us

Ljubim i pozzdravljam: Puby, Kim, Rishu, Tomija, Leonidasa, Saru, Mmmatheu, Vanju, Valeriu, Kozu (hvala ;), volim te)

Post je objavljen 07.04.2007. u 00:43 sati.