Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jasanchipizmioca56

Marketing

uvijek neki ljubavne problemi....pa evo nekoliko savjetica...

neznan o cemu pisat pa cu uzet dexyinu ideju i napisat par savjeta za cure....a slusajte savjeti vam mogu samo pomoci.....


OSVOJI GA NEPRIMJETNO....
.............neke se cure boje otvoreno zavoditi decke, slati im potpisane ljubavne poruke i zvati ih na cugu.....ne preostaje im drugo nego upotrijebiti neke njeznije metode.....


DOZNAJ SVE O NJEMU....
*Iako ti srce zakuca kao ludo kad ga vidis i najraije bi se bacila na njega....povuci rucnu. Kao i cure, i decki katkad igraju prljavo pa bi otvoreno pokazivanje simpatije mogli iskoristiti da te zafrkavaju, izruguje ti se i, sto je jos gore javno hvalisaju kako si zaljubljena u ekog od njih. Zato doziraj emocije i ne dopusti da te zaslijepi njegov izgled, skvadra ili poza
TAKTIKA:diskretno se raspitaj o njemu, doznaj kakav je pa se pri tome prilagodi. Ako se zateknes s njim u drustvu, ponasaj se sto prirodnije, pokusaj razgovarati kao da si s njim svaki dan. Da ti se svida pokazat ces mu neprimjetno ako s njim pocnes razgovor o sportu koji najvise voli ili o Play Stationu.Dopusti mu da povjeruje kako imate mnogo toga zajednickog i kako si ti cura koja moze sve.




ISKORISTI SVOJE PREDNOSTI.....
*Ako mislis da nisi dovoljno lijepa, zgodna, da nisi dovoljno visoka ili da su ti grudi premale da bi osvojila nekog komada, grdno se varas. Kad bi svi tako razmisljali, nitko nikada ne bi nasao ljubav svog zivota.Prema tome, zaboravi svoje komplekse i pocni razmisljati o onome u cemu si stvarno dobra.

TAKTIKA:neka ti frendice ili mama kazu zbog cega si im slatka, pametna, posebna, pa smisli kako ces najblje istaknuti svoje prednosti. Npr. ako dobro pleses, na skoljskoj zabavi ili tulumu zablijesni s tom vjestinom pred svojom simpom.



DRZI GA NA LEDU....
*I za decke i za cure zavodenje je cesto poput igre. Stoga pokusaj svog decka iz snova natjerati da te osvaja, niposto se nemoj ponasati tako da ona misli kako te ima na pladnju. DECKI SU LOVCI, NEMOJ BITI LAK PLIJEN. Nemoj buljiti u njega, hihotati se s frendicama kad prode pokraj vas niti mu slati otvorene ljubavne SMS-ove.

TAKTIKA:igraj igru toplo-hladno, gledaj ga zavodljivo pa se onda povuci na neko vrijeme. Pojavi se na mjestima na koja on rado ide, ali pricaj s drugim deckima ili frendovima. Nemoj da misli kako je tvoj idol, neka pomisli da si bas pozeljna cura!


UMIJATA OSVAJACICA
*Ma koliko tvrdili suprotno, decki jos uvijek vole cure o kojima se trebaju brinuti, stititi ih i biti uz njih. Previse jake i samostalne cure koje su u stanju svima i u svakom trenutku reci sve u lice plase ih i zapravo ne znaju sto bi s njima. Stoga bar na pocetku osvajackog pohoda malo zatomi svoju osobnost, budi mala maca. Spretna, ali umiljata.
TAKTIKA:"bojim se nakon popodnevne skolske smjene sama vracati kuci" ili "ispao mi je lanac na biciklu, a neznam ga sama namjestiti", neke su od fora koje ce primjeniti mace-osvajacice. Ako je tvoja simpatija zagrizla mamac, sigurno nece odoljeti da pokaze svoje vjestine. Potom ga samo moras pozvat na pice kako bi mu zahvalila i tada ces, naravno, imati najbolju priliku da ga oboris s nogu.

nadan se da ce vam pomoci......
Zelin posebno pozdraviti Dexy, Marinu i Saru zbog poklona koju su mi kupili predobar je....btw(parfem)....i zelin sari zazeliti svu sricu za nesto....nadan se da ce sve proci dobro.....ugl...pozzzzam sviju....pusa:*


Post je objavljen 06.04.2007. u 17:57 sati.