Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idplayer

Marketing

Dabog da vam Borat došao u selo!!

Žene koje se prodaju za pare zovemo kurvama, novinare koji objavljuju press realiseove zovemo piskaralima, a političare koji čine usluge za novce zovemo... političarima. Etika se u raznim profesijama primjenjuje poput kondoma - vrlo rastezljivo. To, kakva je vaša etika, primarno ovisi o vašoj moralnoj vertikali.

No, ono što u glavama malih ljudi nama nije dopušteno, veliki filmaši rade kao od šale. Da, Robert Rodriguez i Quentin Tarantino u svojem su novom filmu pošteno razvukli svoj etički kodeks (moto: Jebeš film, ajmo snimiti jedan).

Tako je Amerima danas u kinima počeo igrati film koji će u Hrvatskoj zasigurno obilježiti 2007. godinu. Ime mu je Grindhouse. U prijevodu engleska riječ grind znači 'smrvljen', a grindhouse označava trećerazredno kino u kojem se prikazuju 'senzacionalistički filmovi' kojima je umjetnost na popisu prioriteta odmah iza zabave, zgrtanja para... pranja čarapa, gladi u svijetu i žrtava mina. Drugim riječima, pripremite se za seks, nasilje i znanstvenu-fantastiku.

Za tako tvrdu, ali poštenu publiku tu je poštena ponuda!! Za jednu ulaznicu za Grindhouse, ili kako bih ga ja na hrvatskom vrlo slobodno preveo 'Dječački san', dobijete dva filma - Planet strave i Dokaz smrti. Oba su prvoklasni treš s prvoklasno oblikovanim glumicama koje nose imena kao što je Cherry i umjesto nogu nose automatske pušte. Ole thumbup

Evo kako izgleda najava za taj trosatni hommage treš filmovima B produkcije...



Post je objavljen 06.04.2007. u 18:04 sati.