Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

7.4.2007.

Slough – (-1) Margate 2 (1.58 @Stanleybet) 7/10
Slough – Margate OVER 3.5 (2.49 @Stanleybet) 2/10


Nakon proslotjednog poraza od Wimbledona 0:9, cudo je sto se Slough uopce nalazi u ponudi zemaljskih i internet kladionica. U ozujku su igraci Slougha bili raspolozeni za rekorde – gol razlika u zadnjih 6 tekmi im je 0:29, a sve te tekme su, naravno, izgubili s hendikepom. Vec su odavno u nizoj ligi, a domacinski omjer ove sezone im je 1-2-14 (gol razlika 6:42).

Margate se trenutno nalazi na 6. mjestu Ryman Premier lige, imaju dva boda manje od 5. Bromleyja (tj. play-off zone) i samo 5 bodova manje od prvog Billericayja. Malo su posustali u zadnje vrijeme, no imaju relativno povoljan raspored do kraja sezone i vjerojatno ce se uspjeti ugurati u play-off (i to vjerojatno bas umjesto Bromleyja koji u zadnje vrijeme igra stvarno lose, puno losije od Margatea).

Gostujuci omjer im je 8-4-6 (gol razlika 40:27), a nakon sto su odigrali 5 domacinskih tekmi zaredom (trenutno najlosije momcadi uz Slough pobjedili su s hendikepom – Walton je stradao 3:0, a Leyton 5:1), sada imaju sansu da se gostujucom pobjedom protiv tragikomicnog Slougha (obicna pobjeda za koju Stanley daje 1.25 je zicer dana) vrate u play-off zonu jer rivale iz Bromleyja ceka tesko gostovanje kod Ramsgatea.

Margate se nedavno pojacao iskusnim napadacem Haworthom iz Carshaltona, a u utorak su na domacem terenu odigrali 0:0 s prvoplasiranim Billericayjem. Uvjeti su zbog vjetra i hladnoce navodno bili katastrofalni i remi s jakim Billericayjem je dobar znak pred ovu tekmu. Sumnjam da ce pasti bas 9 golova, ali ocekujem sigurnu hendi pobjedu rezultatom 0:3 ili 0:4, mozda cak 0:5...

FT 2:2



Newport – Bedford 1 (1.53 @Stanleybet) 7/10
(-1) Newport – Bedford 1 (2.35 @Stanleybet) 2/10


Internet kladionice za obicnu pobjedu Newporta daju u prosjeku 1.40, tako da je Stanley ocito ponovo odlucio biti nesto velikodusniji od drugih. Hvala. Puno sam pisao o Bedfordu prije par dana, pa pogledajte ako vas zanima. Ukratko – najgora gostujuca i opcenito najgora momcad Juzne konferencije, gostujuci omjer 2-1-15 (gol razlika 13:41), 7 gostujucih poraza zaredom, nedavno ostali bez trenera i pola prve momcadi, imaju 4 poraza zaredom, a neiskusni trener Bimson sve cesce na klupi ostavlja igrace koje iduce sezone nece moci placati (za neke se vec zna gdje ce otici na kraju sezone).

Newport je trenutno na 8. mjestu tablice Juzne konferencije, no imaju cak 4 tekme manje od 7. Lewesa i uz malo srece mogli bi se naci u play-off zoni. Pobjeda protiv luzera iz Bedforda jos bi ih malo vise priblizila tom cilju i sve osim njihove uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenadjenje.

Newport se vraca na domaci teren nakon tri gostujuce tekme. U zadnje 4 tekme imaju dvije pobjede i dva remija, a imaju i tri domacinske pobjede zaredom. Imaju dvojicu odlicnih napadaca, Bowena i Hughesa, koji su zajedno postigli vec 29 golova ove sezone, a i Griffin je zabio tri gola u zadnje 4 tekme.

Newport je treca najbolja domacinska momcad Juzne konferencije, omjer im je 12-1-4, a gol razlika 41:19. Nedavno su se i pojacali – stigli su veznjak Fowler iz Burton Albiona koji zbog ozljede doduse najvjerojatnije nece igrati, zatim napadac Bassett i defanzivni vezni Simpson – obojica iz Cardiff Cityja. Btw, upravo je Newport zasluzan za najveci ovosezonski poraz buducih prvaka Juzne Konferencije, Histona – Newport ih je prije par mjeseci razbio 5:1.

FT 2:0



Post je objavljen 06.04.2007. u 15:48 sati.