Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednostavnoprekrasna

Marketing

Post posvećen kučkama koje preko (anonimnih) komentara uništavaju savršenstvo mog bloga..

Pa evo,ja ću jedan post posvetit vama-debosima koji mi ostavljate neprimjerene komentare..pa evo da započnem..
1.Sara se čudila kako sam se ja doselila iz Sad-a u Hrvatsku,pa da vam objasnim.Rođena sam na Havajima,ali kad sam imala 6 mjeseci tata je napustio moju majku i mene pa smo se vratila u Hrvatsku gdje su mi djed i baka i od tada živim ovdje.Zamolila bih vas da ne zaključujete prerano jer nemate pojma o meni i mome životu.Ne izmišljam!!

2.Ana iz Bjelovara(nju moram spomenut)svojim me komentarom potakla na razmišljanje i shvatila sam kako sam pogrješila što sam udarila onog prosjaka i da bih mogla katkad dati i njima ponešto novaca(pošto imam love na bacanje).Hvala,Ana i samo zbog tebe možda i poslušam propovjed na misi!!

3.Netko me zamolio da napišem o svojoj obitelji i školi.Nemam oca(napustio je mene i majku),pa nas dvije živimo zajedno u 5-sobnom stanu u centru grada.Mamica je moja velika podrška u životu i moja modna agentica(na slici).Ona je zaslužna što puno putujem po svijetu jer ima takav posao.Često mi donese s posla puno krpica i nakita pa je ona isto tako zaslužna što imam tako dobar smisao za modu lol..Ako je itko bude vrijeđao neka slobodno odjebe.A što se tiče škole prolazim sa 5(jedna od najboljih učenica na školi),pogotovo obožavam matematiku koja mi najbolje i ide.8 sam razred,a o upisu u srednju još ne razmišljam.

4.Svima koji mi ostavljaju komentare pod anonimno smatram papcima i kučkam koji nemaju život(to se ne vrijedi ako je komentar u pozitivnom smislu).

5.Debili koji gledaju svaku moju gramatičku pogrešku neka odj.. jer očito da me nemaju u ničem drugom ismijavat pa mi gledaju pravopis(nemojte da ja svratim do vašeg bloga,kreteni).

6.Inače ne spominjem ime blogova koji me vrjeđaju,ali u ovom slučaju to ću učiniti.
METAL FRIKUŠA mi je ostavila takav odvratan komentar da nisam mogla vjerovat da jedna cura može tako nešto napisat.Toliko sotonističkih izraza u životu nisam vidjela na jednom mjestu.Kako te nije sram.Odi sad na ispovijed prije Uskrsa i pronađi nekog dobrog svečenika jer nad tobom treba izvršiti egzorcizam.
Curo nisam ti ja kriva što imaš toliko kompleksa pa ih iskaljuješ na meni nevinoj.lol..

7.Neka lezbača je ostavila komentar na račun moje Lanice i njezinih obrva.E pa da mi je vidjeti tebe,tak si jadna da od srama nisi stavila sliku na svoj blog(misliš da nisam bila na njemu).

8.Zamolila bih sve da ne komentiraju naš izgled jer ćemo mi počet vaš(ovo je zadnja opomena)..lol..
Evo sad mi je lakše kad sam svima rekla šta ih ide.
I imam jedan savjet za vas iskompleksirane:
AKO SE NAMATE NA KOME ISKALJIVAT KUPITE SI LJUBIMCA ILI BOKSAČKU VREĆU A NAS OSTAVITE NA MIRU!!HEH..
ps..lana piše sljedeći post a ona je jača na rječima od mene..heh..

see ya


Post je objavljen 07.04.2007. u 00:07 sati.