Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluesinmyhead

Marketing

jučer sam čuo jednu pjesmu na radiju, ''angie'' rolling stones i to me vratilo u prošlost davnu kad smo se družili do kasno u noć...osjetio sam nešto ili mi se učinilo na tren, kao onda kad sam bio u tebe - LUDO ZALJUBLJEN :))

..i dalje tekst ide - ''osjećam se izgubljenim, a htio bih opet da budem ludo zaljubljen..'' :))


i tak..eto.. baš super.. jučerašnji dan je počeo tako što sam prevrtala programe na tv-u i naišla na talk show 'sanja' koji btw. u normalnim okolnostima vjerojatno ne bih nikako pogledala, ali nekako u dilemi između toga i analitičke kemije, hm..ovo je zvučalo đest fajn :)) i tako, bila tema ''što je za vas romantika'' ili tako nešt.. ne da mi se sad prepričavati sve, niti govoriti koliko sve one stvari koje ljudi smatraju romantičnima, ja ne smatram i idu mi na živce. počevši od onih isfucanih buketa ruža, bombonijera, serenada ili izmicanja stolice kada žensko ide sjesti, ili otvoriti vrata automobila kada žena ulazi u njega i ostali činovi za koje btw. smatram da nisu romantični nego više stvar čistog bontona, ali u redu. i ajd, to sam još preživila.. kasnije sam išla kod djeda na rođendan, i došla ranije da bi izbjegla cijelu familiju koja se uvijek sjati sa paletom svojih klasičnih, evrgrin pitanja i izjava: ''kako dečko?'', ''pa kad misliš naći si nekoga ozbiljnog?'', ''još malo pa si stvarno stara koka'', ''ja sam u tvojim godinama već bila i udana i trudna'', i tako. i da, zaista, stigla sam prije ujaka, ujni, bratića, svojih roditelja i brata, ali ista ta pitanja koja mi inače oni postavljaju, počeli su postavljati baka i djed. Ne da mi se o tome. pričat ćemo i o faksu, i o čemu god želite,ali o MUŠKARCIMA NE. A tada je došla cijela familija. Tuto completo. i moralo se pričati o tome. Sa večere sam diskretno pobjegla uz izgovor da zbilja moram učiti i spremati predavanje. Došla sam kući, upalila TV ambiciozno držeći knjige pored sebe nadajući se da će nekako osmozom ipak nešto ući i u moju glavu, i opet se našla u pozi da prevrćem programe daljinskim i tako vježbam mišić u mom palcu. Kao što vidite, uzbudljiv dan. Daklem. naiđem na film sa đek nikolsonom i dajen kitn u glavnim ulogama, i eto, ajd, AJD KAD TAMAN POČINJE idem ga pogledati :)). I naravno, žanr filma: romantična komedija. i stidim se reći, ali baš mi je bio sweet i na kraju sam završila ridajući u svoju maramicu i plačući na glupave scene na koje inače ni pod razno ne bih plakala, nego se prije smijala ili dobacila koju sarkastičnu. No, dobro, valjd je to PMS. NADAM SE. u to doba me i slika malog psića može raznježiti i rasplakati. uglavnom, kreveljaona :))
ali tad me oblio i jedan čudan osjećaj... onaj, kad poželiš nešto. u tom trenu sam se silno htjela zaljubiti. u bilo koga, u bilo što, samo da mi se opet vrati onaj osjećaj leptirića u želucu, oni dani kad sam cijela smotana i uzjebana, kad puno pričam i trabunjam gluposti, ''a za svet ko te pita''.. htjela sam se ljubiti, onako filmski i da kad se ljubim da mi se isto tako digne noga..znate onako - ''pop - up foot''.. isto filmski :)) da s nekim idem u kino i drpamo se u zadnjem redu a poslije komentiramo kako je film bio ''baš super''.. da me netko dočeka poslije faksa i odvede na veliki čokoladni kup ili burek ili šećernu vatu i priča mi o svom danu.. da me natjera da zaboravim sve svoje gluposti.. da se ljubim s nekim u svojoj sobi dok je vani - 10 C, a u pozadini nam svira marvin gaye i ''Let's get it on'' (najseksualnija pjesma ikad :))).. i tako... fali mi to. Nije teško naći si nekoga ovako, za drpanje. Ali ne sjećam se kad sam zadnji put upoznala muškarca koji me kompletno oborio s nogu samo svojom pojavom.
I bože, sad čitam šta sam napisala i shvaćam koliko sve to sebično zvuči. Ljubav je u principu sebična - ja bih sad nekoga, da se JA imam komu jadati, da JA imam s kim se osjećati kompletno, da se JA imam s kim drpati.. hm...
''Everybody's looking for somebody arms to fall into.''. mudro bi otpjevao mark knopfler..

glupi PMS i hormoni koji tjeraju na razmišljanje o drkavim glupostima.
jeste znali da u americi žena koja je ubila nekog za vrijeme PMS-a dobije manju zatvorsku kaznu, jer se onda smatra manje uračunljivom? haha, 3 riječi samo - GOD BLESS AMERICA ;)))

Post je objavljen 06.04.2007. u 12:15 sati.