Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisisam

Marketing

WTF??!!! DOŠAO JE KRAJ TOKIO HOTELU??????!!!






Ok, pogledajte ovaj filmić, ja sam ga pogledala. Mislim riječi su ok, čak su i slike na početku ok. Ali one slike pred kraj i negdje u sredini su odvratne! Ja sam se skoro izrigala kad sam sve to vidjela. Mislim gadno je, a i moraš bit bolestan za napravit takvo što...








BILL I TOM MORAJU U VOJSKU?


Ljudi,ja ne mogu vjerovat,jeste li čuli,najslađe twinse na svijetu traži policija.
Evo što sam saznala:
TOM:"Kada budemo morali,jasno da će mo ići u vojsku.Glazbu ćemo tada moći stvarati ponekad,a live nastupi,bit će vjerojatno prekriženi. A u vojsku čemo vjerojatno morati i to uskoro.
Ja nisam sigurna da li je to trač ili nije,ali ovo je nešto grozno,ja ću pokušati da se ne ubijem,a nemojte ni vi.Ovo što sam saznala sad nikad nebi pomislila. Naši dragi twinsi će se morati odviknuti svog stailinga,svog benda na neko vrijeme,lakiranja noktiju,a možda će se morati i ošišati na nulu ajoj.Nemogu vjerovat,bit će skandala u Njemačkoj,fanovi će napraviti takvu frku,da će cijela Njemačka brujuit o tome. Ja se iskreno nadam dragi moji fanovi,da će te podržavati i dalje naše drage dečke iz tokio hotela,i da nećete prestati slušati ih. Jer oni su najbolji bend na svijetu,najslađi,najzgodniji.I bez obzira na sve ako odu u vojsku nadam se da ćete ih i dalje slušati i da ćete ih čekati,kao što ću ja to napraviti.Neću ih prestati slušati,pa makar se "raspali". Ovaj me trač jako ali ono žestoko zabrinuo,pa vas molim da razmislite fanovi ako oni odu da ćete ih podržat, a vjerujem da hočete.Evo dragi moji fanovi,to je sve što sam saznala,ako saznam nešto više saznam,odmah ću vam javiti. Ja molim boga svakih 15 minuta da to nije istina, da je sve laž, i da je to samo izmišljotina, jer ako nije moj život više neče imati smisla!!!




Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 06.04.2007. u 12:20 sati.