Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onlymyworld11

Marketing

malo slikica.......i jedan post!!!!!!!!

Jeeeeeeeeee,škola je napokon gotova,znam da će to mučilište opet počet ali zasad se radujmo!!!!!Evo ja napokon pišem novi post,hvala vam svima na onim komentarima...ajd sad oborite rekord i napišite ih još tolko!!!wavekiss Iako je ovo bila šala,to bi stvarno bio super poklon za Uskrs,za koji btw dobijam nove role......jedva čekam,na ovim starim mi kotač vijuga,al još su one dobre,(aha moš mislit).
Jedva sam čekala da dođe proljeće pa da bude duži dan,ljepši dani,toplije i da nema škole,tj.praznike.sad nam je zadnji dan,učitelj iz tehničkog dao da 2.sat idemo malo nainternet....napokon,tad sam krenula pisat novi post al nisam stigla.....al je zato sada tu!!!
Jučer sam bila kod Gege na rođendanu,bilo je suuuper do kraja rođendana,dok nismo svi izašli na trg
i igrali odbojke...ajd to je bilo dobro,zabavno,pa je onda JUKA"predložio da opet uđemo unutra,di je tolko dosadno zijev,pa smo se onda svađali neko vrjeme.......headbangburninmadmad
Onda smo ja,Petra i Zrinka ošle kuć(pa su se oni mogli normalo igrat...jel izgleda poznato ,Ivona?),Petra je ošla do mame a nas dvje Štrosmajerovom kuć......i to je to za danas od mene,vidimo se uskoro i ostavite mi puuuuuno komentara...više od prošlog posta!!! kisswavekisswavekiss:wave
A SAD JEDNA SUPER STRANA NA KOJOJ VAM SE ODMA IZRAČUNA KAKO SE SLAŽETE SA SVOJOM SIMPOM,ISPROBAJTE...ODLIĆNO JE!!! KLIKNI TU!!!!
evo vam sad malo slika:
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usnaj slika...
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 06.04.2007. u 11:03 sati.