Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobinsin

Marketing

TEORIJA O RASPODJELI DULJINE KURCA (carova teorija)


U opisu bloga sam Vam obećao da ću se baviti ovom teorijom, a ja ono što obećam to i izvršim, pa vam stoga iznosim sljedeće detalje.
Do ove teorije došao sam nakon jako puno razmišljanja i izvođenja raznih eksperimenata, laboratorijskih ispitivanja i mikroanalize.
Od sada ova teorija će se zvati caraco teorija, i bit će uvrštena u sve udžbenike srednjih škola u kojima će i đaci moći učiti o njoj.

Naime teorija utvrđuje sljedeće. Bog je imao konstantnu (K) duljinu kurca za svaku rasu!! Dakle svaka rasa (crnci, bijelci i žuće) dobili su istu duljinu kurca po svakoj rasi. Ako pritom uzmemo da crnaca ima najmanje na svijetu, te podjelimo konstantnu duljinu kurca po jednoj crnoj jedinki (jednom crncu) dolazimo do zapanjujućeg odkrića. Svaki crnac tako u posjeku dobiva omanji kabel duljine između 22-28 cm koji će mu u budućnosti služiti kao alat za jebanje i pišanje. Bijelci su ovdje lošije prošli s obzirom da imaju više jedinki, tako da je dijeljenjem konstantne duljine (K) svaka jedinka (svaki bijelac) dobio po nekih 16-18 cm. Pri ovoj konstataciji ne uzimamo u obzir da je neko nekoga zajebo prilikom dijeljena pa dobio veću duljinu najdraže mu spravice (jer neki bijelci iskaču iz okvira).
Zadnju duljinu koja je identična prethodnima dvijema dobili su žuti, kojih nažalost ima previše (puno više nego bijelaca). Stoga njihova jedinka se ne može podičiti velikom muškošću, nego mu je bolje da skriva taj smokić od kojih 12-13 cm.

Nadam se da vam je moja teorija razjasnila mnoge nedoumice.
A curama bih poručio neka se ne boje, nego neka navale na tu konstantnu duljinu podijeljenu po rasama. Želim im dobar tek.


Post je objavljen 05.04.2007. u 23:51 sati.