Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cleverblonde

Marketing

:)...OoOoOoOo...:)

uuuuuuu....thumbupthumbupevo i mene.Napokon kak bi rekli neki!Evo upravo sam se najela prasetine i grah salate..njaminjami.mljac..nut.nemogu joj odoljet....A onda kasnije morala na wc,zujoma znate kak već to ide,da neduljim.Nekak sam vesela, danas samo zajebavam ljude oko sebebangbang...hm,pitanje je kad ja ne zajebavam...a šta će te...to mi je u krvi.Takav je bio i moj tata kaže moj profa iz bilogije,da sam neozbiljna, mislim samo želim pitat sve što me zanima, je**** a šta te ima bit sram...zar ne?!?cerekČovjek je stvoren da pita, a ne šuti.coolBaš mi je drago što sam ljepo iskoristila dan..mislim žao mi je kad je vani sunčano a ja sjedim i buljim u telku!!ma ko je to vidio???E da, danas sam bila na boriku, natrčala se ko...kak da kažem...ko konj,ajde da nebudem prosta ko magare! Došla mi je frendica iz splitaparty pa sam sa društvom malo otišla i na bajer, gdje me je lovio pas, hehehe primila sam se za jednog dečka, inaće mog frenda, pa je počeo na psa vikat zašto me lovi..Kakav luđak:))Podjebavala sam jednog malog, ludrecimo 5 razred...da ću mu odrezat muško spolovilo ak se nebaci u vodumad....no mali se uplašio pa sam ja na kraju dobila batina..headbangkak to već ide...možete i zamislit jer mali trenira karate.....Joj...uživancija!!!!Inaće malo previše zajebavam.....ko me pozna...zna.Jojjjjjj moj boyfrend je danas otišo u francusku, sa nogometnim klubom....da otišli su gledat toranj...il sjedit na klupi...aje dečki su se umorili u Bjelovaru...ma svaka čast iznimkama...sam nek se lijepo provedu....Dečki sretan put!!!waveJoj jedva cekam da dodu....gle mene tek su danas otišli....Sutra idem trčat...moram skinut još bar dvije kiledead....pa kak se nebi debljala kad volim jesti prije spavanja a tad se čovjek najviše deblja!!E da....dolazi i lunopark...rekli su mi 14.4. sad cemo vidjet....OoOoOo približava se i moj roćkas,točno za 20 dana.yes..tata me još nije pito šta oću...thumbupmoram ga podsjetitthumbup..Opa...meni se spava...ma još cu jedan post pa onda idem.....

Image Hosted by ImageShack.us


Upravo slušam jednu pjesmu koja je toliko dobra da ju moram stavit, pa poslušajte i
pogledajte!!!!
Istina o veličini - JE LI I KOLIKO VAŽNA?!?

Kod razgovora o muškom penisu, obično se postavlja pitanje znači li veći ujedno i bolji. Odgovor na to pitanje glasi: ponekad je bolji veći, a ponekad je bolji manji!

Veličina penisa koju žena želi ili preferira često ovisi o njenoj trenutnoj situaciji i aktivnosti o kojoj razmišlja. Ukoliko razmišlja o prvom vaginalnom seksu, svaki penis će joj vjerojatno izgledati prevelik i zastrašujući. Ukoliko žena razmišlja o analnom seksu, može donijeti odluku ovisno o veličini partnerova penisa. Ukoliko želi oralno stimulirati partnera, bit će zadovoljnija s manjim penisom jer će preveliki penis u ustima ili izazivati gušenje i nagon na povraćanje, ili će je zbog njega jako boljeti mišići čeljusti. Ženina maštanja, dakle, nisu nužno čvrsto definirana.

Postoji li fizička osnova na temelju koje bi neke žene više voljele veći penis? Odgovor je - da. Ovo ima više veze sa širinom nego duljinom, no dugački penis je često i širi. Iako se mnogi muškarci vole hvaliti duljinom svog penisa, njegova širina je više važna za zadovoljstvo žene. Ženska osjetljiva genitalna tkiva smještena su oko ulaza u vaginu - to su klitoris i strukture koje ga okružuju - mokraćna cijev i spužvasta tijela. Čak i ženina G-točka, ako je žena ima, smještena je nekoliko centimetara od otvora vagine. Što je veći pritisak na ove strukture, veći je njen užitak. S druge strane, dugačak penis može dodirivati vrat maternice što uopće ne mora biti ugodno, a nekim je ženama i bolno.


Image Hosted by ImageShack.us

Jedan broj žena više vole velike penise iz psiholoških razloga. Muškarac s većim penisom se obično smatra muževnijim pa i žena koja privlači njegovu pozornost izgleda privlačnija i poželjnija. Žena može smatrati svoj položaj u društvu boljim ukoliko je njen partner obdareniji. Može osjećati kako je nadmašila svoje konkurentice. Ženama i pogled na veliki penis može biti stimulirajući. Mnoge su žene fascinirane penisima, ne zato što im se sviđaju nego zbog toga što ih one same nemaju. Ova fascinacija obično nema nikakve veze s veličinom. Mnoge žene uživaju gledati kako penis postiže erekciju u njenim ustima ili ruci. Neke majke vole gledati i dirati penis svojih dječaka što je više rezultat znatiželje nego seksualne želje. To može biti rezultat društvenog divljenja prema penisu, a isto tako nemogućnost ili sramežljivost da istraži genitalije svoga muža tako pažljivo. I neke lezbijke su fascinirane penisom. One ne moraju željeti da njihova partnerica ima penis, ali poneke traže muške partnere kako bi zadovoljile svoje potrebe.

Na kraju, je li veličina muškarčeva penisa uistinu važna njegovoj partnerici? Odgovor je NE, barem za veliku većinu žena. Većina žena ne bira partnera isključivo na temelju veličine njegova penisa. Ono što treba imati na umu jest da bi žene, ukoliko su zainteresirane isključivo za veličinu penisa, lako mogle otići u sexy shop i kupiti, ili naručiti, vibrator željene veličine. Vrlo malo žena postavlja veličinu penisa na vrh liste kriterija za odabir partnera, čak i one koje više vole velike ili male penise, bez obzira iz fizičkih ili psiholoških razloga.


Hahaha..evo nešt sam vam skinula sa interneta....da cujete o ćemu raspavljaju cure i ćime se toliko hvale muškarci!!

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 05.04.2007. u 20:36 sati.