Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malacrnaaa

Marketing

PRAZNICI!!

thumbupEvo me napokon!!!!!!!!!!!!!Napokon su počeli praznici.YEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
A u nedjelju je Uskrs!!!!!!!


Evo vam malo članaka o WENTWORTHU MILLERU I CHADU MICHAELU MURRAYU(mrak komadima)



WENTWORTH MILLER

Wentworth Miller aka Michael Scofield, što bi se reklo, došao je tiho i ušao u legendu. Serija 'Zakon braće' u kojoj tumači glavni lik prošla je kod većine neprimjetno prvih par epizoda, dok se o njoj nije na sve strane pustio glas. Nakon toga se svaka nova epizoda očekivala s nestrpljenjem do te granice da je carstvo interneta poslužilo kako bi svim zaljubljenicima omogućilo nastavke koje domaće televizije još uvijek nisu otkupile.

Serija je vratila vjeru u američku produkciju, dala cijelu plejadu odlučnih glumaca, a Wentworth je očarao sve žene bez obzira na dob i bračno stanje. Njegove su se slike i intervjui distribuirali mailom, slike lijepile po zidovima ili uokvirivale pored televizora (za dane kad se ne pojavljuje na njemu)…'Zakon braće' je bio jedna od top tema na većini druženja, kako ženskih, tako i miješanih.

I da, naravno da je, kada su u pitanju žene, mnogo toga bilo u samo jednom pogledu na njegove plave oči, ali realno gledano, u nekim prijašnjim serijama nije polučio toliki uspjeh. U čemu je stvar? Čini se da je upravo ova uloga omogućila Wentworthu da pokaže pravoga sebe. Natprosječno inteligentan i isto toliko emotivni Michael Scofield, kako bi spasio nedužno optuženog brata osuđenog na smrt izvrši pljačku, istetovira po tijelu nacrt zatvora i počne ostvarivati bijeg. Svaki njegov novi postupak otkriva koliko je jednostavan i dobar, a za one koje voli učinio bi sve. Tko ga ne bi poželio uz sebe?

Odmaknemo li se od lika kojeg tumači, saznajemo da je Wentworth diplomirao na Princetoneu, da je s očeve strane afričko-englesko-jamajčansko-njemačkog porijekla, a s majčine rusko-francusko-dansko-sirijsko-libanonskih korijena. Za razliku od mnogih holivudskih glumaca, nije mu do pokazivanja u medijima i ludih noćnih provoda. Kako sam objašnjava, više se voli u toplini vlastitog doma družiti s prijateljima, igrati društvene igre, večerati ili ići u kino. Uistinu, tko ga ne bi poželio uz sebe…


CHAD MICHAEL MURRAY


Rođen je 24.08.1981. u gradu Buffalo (New York) u brojnoj obitelji. Ima 3 brata, polubrata i sestru. Divi se svom ocu koji ih
je odgojio sam jer ih je majka napustila kad je Chad imao 1kiss0 godina. No, svako zlo za neko dobro, Chad kaže kako mu je to bolno iskustvo pomoglo da se identificira s ulogom Lucasa Scotta u "One Tree Hillu".

Srednju školu je mrzio, nije imao baš puno prijatelja jer se nije uklapao. Ni danas baš ne voli trendove ni novine, a i za cure kaže da su mu draže one konzervativne. "Ipak, volio sam učiti nove stvari. Profaesori su bili cool, dopuštali su mi da izrazim svoju kreativnost i tako sam nekako dogurao do kraja", kaže Chad.

U školi se bavio američkim nogometom i prilikom jedne utakmice jako se ozlijedio te su mu morali odstraniti dio crijeva i stoga uvijek mora paziti na prehranu. To je i razlog zašto se ne može udebljati. Medicinska sestra koja ga je liječila predložila mu je da se počne baviti manekenstvom. On ju je poslušao i ubrzo postao model za kompanije Sketchers, Tommy Hilfiger i Gucci. Za vrijeme manekenske karijere imao je još se jednu nezgodu, zaradivši ozljedu koja mu ovog puta mijenja osobni opis. Naime, jednu večer je 'uskočio' u fast food restoran i tako nabio nos da je opet završio na kirurgiji. (Ako pogledate izbliza njegov nos sada i prije, uočit ćete razliku.)

No njegova prava ljubav ipak je bila gluma i stoga odlazi u Hollywood. Nedugo nakon dolaska pojavio se kao gost u nekoliko televizijskih emisija, uključujući uloge u epizodi 'Diagnosis murder' (1993), ali tek nakon nekoliko godina dobio je poziv kojemu se nadao. Producenti Gilmoreica tražili su facu za ulogu Tristana DuGreya. Tražili su nekoga tko bi svojim izgledom bio karizmatičan, nekog tko bi bio na rubu između dobrog i lošeg lika. Chad je bio sve to, dovoljan je bio jedan pogled ispod stisnutih obrva i lik Tristana je bio njegov. Koliko se Chad prilagođavao Tristanu, tako su s vremenom scenaristi Tristana prilagođavali njemu.

"Da nisam postao glumac, sigurno bih postao pedijatar", kaže Chad, veliki ljubitelj djece i životinja. Prije no što se oženio Sophijom Bush, u proljece 2005., društvo su mu pravili prase Gus i jedinstveni, vrlo bucan macak Jack. Danas mu društvo pravi pet pasa: Joe, ovcar mješanac kojeg vodi svugdje sa sobom, Ozzie, francuski mastif kojeg nitko nije htio jer je roden samo s jedim testisom, Charlie, pomeranski špic, Annie, mješanka boksera i pitbula (ona je pripadala Sophiji), i Axel, pravi pas cuvar kojeg je nabavio Sophiji za zaštitu.

U proljeće 2005. oženio se sa Sophiom Bush, ali su se već na jesen rastali.
Sada je zaručen sa Kenzie Dalton, također kolegicom iz serije. U slobodno
vrijeme se bavi košarkom, gimnastikom i ragbijem.


:: ZANIMLJIVOSTI ::


Najdraži modni detalj: ogrlica koju mu je poklonio otac
Najdraži nogometni klub: Buffalo Bils
Najdraža knjiga: 'Lovac u žitu' J.D. Salingera
Najdraži film: 'Klub boraca'
Najdraža mjuza: Franka Sinatra, James Brown, Incubus, Dave Matthew's band i Pet Murray
Najvažnija stvar u životu: djecu osloboditi droge
Najdraža odjeća: trapke i dočevita
Najviše se boji: Lutaka! 'Dok sam bio mali, običavali smo ići baki, a ona je imala sve moguće vrste porculanskih lutaka koje su bile upravo zastrašujuće'. objašnjava Chad.
Najcura: pametna, lijepa na nevin način, netko tko zna slušati i brine o drugima
Najviše mrzi: ogovaranja
Najglumci: Edward Norton, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Robert De Niro i Sean Penn
Najfrend: Tyler Hilton.
Lucas vozi Chevrolet 50th Anniversary C5 Corvette Convertible, koji mu je darovao njegov otac.
Lucas je jedini lik u seriji koji je poljubio sve glavne mladje zenske likove (Peyton, Anna, Haley, Rachel i Brooke)


EVO VAM ŠTO ĆE SE DEŠAVATI U 4 SEZONI ONE TREE HILLA!!!!!!!!!Sezona 4

4x01 The Same Deep Water As You

Društvo se nosi sa posljedicama automobilske nesreće. Dan ponudi pomoć Karen, a Lucas učvrsti svoje prijateljstvo s Peyton, koja dobiva neke iznenađujuće vijesti. Brooke dobije novog prijatelja, bivšeg rivala te prekine s Lucasom.


4x02 Things I Forgot at Birth

Brooke nerado proslavi svoj 18-ti rođendan s Rachel. Nathan se i dalje muči oko nesreće, nestabilna Deb donosi pištolj u kafić i Dan se sve više približava Karen kako krivnja oko Keithove smrti ga sve više i više pritišće i progoni ga.


4x03 Good News For People Who Love Bad News

Nathan pokušava riješiti svoje probleme na terenu, ali sjećanja na nesreću ga još uvijek progone. Rachel sve više i više se zanima za Nathana dok Lucas je prestao pokušavati vratiti Brooke nazad. Peyton provede neko vrijeme upoznavajući Dereka, njezinog polubrata.



4x04 Can't Stop This Thing We've Started

U školi se proširi trač kako je Brooke trudna, Deb sve i više tone u pakao tableta. Društvo organizira konfrontaciju u nadi da će joj to pomoći. Dan i Karen se zbližavaju, kao i Rachel i Nathan kada saznaju da dijele tajnu o nesreći.


4x05 I Love You But I've Chosen Darkness

Lucas shvati da je Derek zainteresiran za Peyton više nego bratski. Haley misli da opet gubi Nathana pošto on dobije stipendiju za Duke. Glasine o Brookeinoj trudnoći se šire. Rachel preko Interneta priušti Brooke sudar na slijepo. Deb se pokušava odreknuti tableta na Nathanovu zamolbu.


4x06 Where Did You Sleep Last Night

Nathan i Haley imaju financijskih problema i Nathan je prisiljen obratiti se Danu za pomoć. Lucas se vratio u Ravense unatoč srčanoj mani. Peyton se osjeća izolirano. Brooke ponovno izlazi, te otkrije da njen novi dečko nije ono što se činio. Mouth dobije neočekivanu ponudu, te Daunte, stari Danov poznanik pokazuje interes za Nathana.


4x07 All These Things That I've Done

Brooke je zauzeta sa T.A.R.T. fashion showom i novim dečkom. Rachel dospije na naslovnicu Maxima, i to uzrokuje kaos u Tree Hillu. Lucas sazna za Dauntea i na kraju odlučuje između Nathana i košarke. Haley prihvati posao dadilje, ali ubrzo shvaća da je to jako teško. Derek prisili Peyton da se suoči s njenim najvećim strahovima.


4x08 Nothing Left But To Say Goodbye

Derek uvjeri Peyton da kaže Lucasu za svoje osjećaje baš kad Brooke želi da Lucas i ona budu ponovno zajedno. Daunteov sljedeći zahtjev natjera Nathana da zatraži pomoć od Dana. Rachel saznaje da može pasti razred, pa moli Haley da je podučava. Nathan je proglašen najvrijednijim igračem Ravensa na godišnjoj sportskoj priredbi.



4x09 Some You Give Away


Bliži se Whiteyeva zadnja utakmica i stanovnici Tree Hilla osjećaju pritisak državnog prvenstva. Peyton kaže Lucasu svoje osjećaje. Haley saznaje spol svog djeteta. Nathan i Lucas se svađaju oko osobnih stavova i želja tima. Karen se loše odnosi prema Deb jer joj želi pomoći. Dan se pokuša pogoditi sa Daunteom.



4x10 Songs to Love and Die By

Nakon što ga je srce izdalo, Lucas ima san u kojem Keithov duh ga posjećuje i pokazuje mu kako jedan pojedinac može utjecati na živote mnogih. Kroz epizodu se ponavlja tema filma "It's a Wonderful Life". Haley je žrtva automobilske nesreće i Dan pomaže Nathanu te preuzme krivnju i završi u pritvoru.

4x11 Everything In Its Right Place

Nakon strašne nesreće stvari se polagano pocinju vračati na mjesto, Lucas se vraća iz bolnice te pokušava učvrstiti svoju vezu sa Peyton. Haley ima ozbiljnih problema prihvaćajući istinu da je Nathan imao puno veču ulogu u njezinoj nesreći nego što je ona mislila.



4x12 Resolve


Kako se bliži maturalno večer Haley se sve više i više uzrujava zbog svojih ozlijeda dok Skills i Mouth smisle plan da Nathanu pomognu skupiti novac koji uključuje striptiz. Brooke radi Rachel iza leđa kako bi došla bliže novom dečku iz susjedstva. Peyton i Lucas odluće biti sretni. Boreći se sa svojom ovisnošću Deb napravi izbor koji bi ju mogao kostati zivota.



4x13 Pictures Of You

Može li jedan dan sve promijeniti? Jedan školski zadatak otkrije Lucasove najintimnije želje i tajne, te i učenika Tree Hill High. Skills se brine o fakultetu te se obrati Haley za pomoć. Nathan se hrva s Debinim pokušajem ubojstva. Chase saznaje da je Brooke varala na testu iz matematike. Golotinja i droga vlada školom.



4x14 Sad Songs For Dirty Lovers

Haley se suoci s Brooke u vezi njezinog varanja na ispitu. Lucas i Peyton razmisljaju o sljedecm koraku u njihovoj vezi. Peyton i Brooke se ponovno zblizavaju. Posto je Deb izvan grada Nathan odluci napraviti zabavu za maturante, ali stvari ne ispadnu tako super kada na zabavi se pojavi sex kazeta iz Nathanove proslosti.



http://www.film-tvshows.com/OTH-Croatia/images/cast/chad.jpg

http://www.film-tvshows.com/OTH-Croatia/images/cast/james.jpg

http://www.film-tvshows.com/OTH-Croatia/images/cast/hilarie.jpg

http://www.film-tvshows.com/OTH-Croatia/images/cast/sophia.jpg

http://www.film-tvshows.com/OTH-Croatia/images/cast/bethany.jpg



KISSAM VAS SVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kiss

Post je objavljen 05.04.2007. u 19:28 sati.