Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Whitney Houston - razvod, skrbništvo i novi album

POSRNULA diva Whitney Houston, čini se, neće još dugo nositi taj epitet. Razvod braka s Bobbyjem Brownom bit će finaliziran krajem mjeseca, a pjevačica je dobila skrbništvo nad njihovom kćeri. Osim toga, novi album se priprema punom parom.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Petnaestogodišnji brak Whitney Houston i Bobbyja Browna završit će krajem mjeseca, a njihova kći živjet će s majkom, odlučeno je na jučerašnjem saslušanju, na kojem se Brown nije pojavio, a Whitney je odluku suda popratila suzama radosnicama. Pjevačica je, podsjećamo, krajem prošle godine podnijela zahtjev za razvod braka, navodeći "nepomirljive razlike" kao glavni razlog rastave.

Osim toga, sud je odlučio kako će njihova kći živjeti s Whitney, koja se odrekla suprugove alimentacije. "Na njega se ne može računati. Ako kaže da će nešto napraviti, nekad to i uradi. Najčešće ne", rekla je Whitney na sudu i istaknula kako su joj vlastiti prihodi dovoljni za uzdržavanje kćeri.

Whitney i Bobby su se vjenčali 1992. godine, kad je pjevačica bila na vrhuncu slave, zahvaljujući filmu "Bodyguard" i brojnim hitovima sa soundtracka filma. Tijekom njihovog petnaestogodišnjeg braka, Brown je nekoliko puta privođen zbog droge i alkohola, a Whitney je dvaput prolazila kroz rehabilitaciju. Obitelj američke dive oduševljena je što je "toj nesretnoj priči" došao kraj, jer upravo u tom braku vide razloge Whitneyinog privatnog i poslovnog kraha.

Nakon duže diskografske stanke, Whitney konačno priprema novi album. Iako detalji još nisu poznati, zna se da će pjesme za novi nosač zvuka pisati brojne američke glazbene zvijezde, među kojima su John Legend i Mariah Carey. Osim toga, pjevačica je nedavno krenula na satove pjevanja, jer su buran život i borba s ovisnošću ostavili traga na njezinom glasu.



Post je objavljen 05.04.2007. u 19:36 sati.