Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pamsweetpea

Marketing

Jednom gradu..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nisam zaboravila.. samo sam odgodila malko ovaj post.. da mi se slegne malo sve što sam u posljednjih tjedan/dva doživila..
I tako, stigla sam do posta o jednom gradu.. koji nije moj grad.. ali svejedno, mnoge me stvari uz njega vežu.. kako vesele, tako i tužne..
Priznajem, bilo mi je čudno vratiti se tamo.. nisam prošla istim putem, to me jedino spasilo.. ali onako, pogled na taj grad iz daljine, znajući da sam svakim trenom sve bliže i bliže.. ulazeći u njega, nakon gotovo 2 godine.. priznajem, suze su mi navrle.. skliznula je koja i niz obraz.. nije mi bilo svejedno.. srećom, sjedila sam sama, okrenuta prema prozoru, pa nije nitko vidio..
Nisam bila tužna, nije ništa boljelo.. samo su uspomene djelovale na mene.. i nekako se nisam ni borila s time.. jer znala sam da će tako biti..
Za sve one sumnjive glavice.. ne, nisam mu se javila.. šetala sam ulicama tog grada, prespavala sam u tom gradu, nakon tjedan dana, vratila sam se ponovo u taj grad.. i ne, nisam se javila.. i ne, nije mi bilo teško.. i ne, ne lažem samu sebe..
Uz mene su bili ljudi koji su mi stvorili neke nove uspomene na taj grad.. sjedila sam na mjestima, prolazila ulicama za koje sam sigurna da je i on milijun puta prošao.. i nisam mislila na to.. nisu mi takve misli ni padale na pamet.. dapače, uživala sam.. veselila sam se novim stvarima, novim ljudima, svemu onome što do tada nisam poznavala u tome gradu.. i da, bilo je lijepo..

Dok sam dolazila u grad, oči su suzile od sjećanja na nešto davno..
Tjedan dana kasnije, kada sam iz tog grada odlazila- bila sam sretna.. stvorila sam nova, pozitivna sjećanja.. kojima ću se rado vratiti.. dapače, jedva čekam..


Post je objavljen 05.04.2007. u 16:11 sati.