Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rahatlokum

Marketing

kad narastem bit ću astronaut ili frizerka

malo nadoknadjujem propušteno štivo dragih mi blogera (kojeg, usput budi rečeno, poznajem već 12 godina, za nevjerovat) pa mi čovjek dao ideju. ja sam, evo, samohrana jedinka već - đizus, meri end đozef, 11 godina a frendovi me redom zajebavaju da imam 2 cv-ja: jedan koji pokazujem na razgovorima za posao i drugi koji ne.
evo što sam ja dosad bila i radila: novinar, urednik, lektor, grafičar, fotograf, fotoreporter, kolumnist, prevoditelj, redaktor, DJ, konobar, babysitter, profesor (iako bez diplome), anketar, prodavačica osiguranja, prodavačica kozmetike, mali od računovodstva, unaprjeđivač prodaje (oće reć da sam metala nekakve kupone za nešto na nekakve praškove samo se to fino zove), čistačica, sponzoruša (hehehehe), e da i osoba za odnose s javnošću, zatim sam bila diler vegete (ne, ne zajebavam se), a neko vrijeme sam i kartala za pare - ne znam doduše kvalificira li se to kao posao i radila sam na tarot liniji.

meni je to smiješno, a moja mama se hvata za glavu. da si bar glupa, obično počinje tirada. draga mama, u svjetlu nekih novih spoznaja, rekla bih da jesam i to jako. vrijeme je da se svi pomirimo s tim.



Post je objavljen 05.04.2007. u 15:30 sati.