Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domoljubni

Marketing

Megapizdraja: Domovinski most nema još ni građevnu dozvolu!

Copy/paste iz Večernjaka: 4.4.2007.

Domovinski most neće biti otvoren ni sutra dakle, ni iz trećeg pokušaja jer još nema građevnu i uporabnu dozvolu!


Naš uskrsni dar Zagrepčanima može spriječiti jedino snijeg i to ako napada dva metra slavodobitno je prije tri dana za obilaska mosta najavio dogradonačelnik Ivo Jelušić. Ipak, razlozi zašto se most ne otvara puno su realniji.

Ako Hrvati ovdje već 13 stoljeća čekaju most, mogu pričekati još tri tjedna dok ne dobijemo sve građevne, lokacijske i uporabne dozvole. Ne dao Bog da netko strada, jer jedan ljudski nokat vrijedi više od tisuću mostova. Od danas više nema otvaranja ni centimetra cesta i mostova dok cijeli posao nije posve gotov najavio je legalizaciju građevinskih radova gradonačelnik Milan Bandić za jučerašnjeg obilaska mosta.

Prepreka puštanju mosta, kažu u gradu, pristupna je cesta s velikogoričke strane kod čvora Kosnica, koja je na županijskom i državnom zemljištu, a ni županija ni Ministarstvo prostornog uređenja i graditeljstva ne mogu se usuglasiti o tome tko treba izdati građevnu dozvolu.
Apelirajte u svom članku na Vladu, županiju, Ministarstvo i sve koji rade na građevnoj dozvoli da se napokon dogovore kako bismo most do kraja mjeseca pustili u promet očajan je pročelnik za gradnju grada Davor Jelavić.

U županiji su začuđeni očekivanjima iz grada.Županija, za razliku od grada, ne izdaje građevne dozvole. To radi ured državne uprave iznenađen je župan Stjepan Kožić.


I sad bi ja pitao stričeka Bandića: pa šta su vam sad važni papiri aku su dosad bili nevažni!!!???




Post je objavljen 05.04.2007. u 15:00 sati.