Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Aktualnih 45 - Branko Mijić

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U sutrašnjih Aktualnih 45, u 10:30 sati, ugošćujemo kolumnista Novoga lista, Branka Mijića koji će analizirati aktualne događaje vezane uz globalnu društvenu, riječku, državnu političku i kulturnu scenu.
Započet ćemo s pitanjima vezanim uz NATO savez i potrebe raspisivanja referenduma oko istoga. Naime iako su predstavnici Vlade i predsjednik Republike Hrvatske rekli da referendum za NATO nije nužan jer država ne prebacuje svoj suverenitet na neku drugu asocijaciju, prigovara se da će se u slučaju rata neke članice NATO saveza Hrvatska također naći u ratu, stoga se dio suvereniteta ipak prebacuje na NATO. Osvrnut ćemo se na sve učestaliju prodaju domaćih tvrtki stranim korporacijama kao i na sukob na ljevici budući su nedavno osnovane nove stranke ljevice što dovodi do trzavica s čelnom strankom ljevice SDP-om.
Naš će nam gost pokušati prognozirati rezultate predstojećih parlamentarnih izbora, a nećemo zanemariti i uvijek aktualna pitanja vezana uz ekologiju. Kao šećer na kraju, osvrnut ćemo se na problem estradizacije Hrvatskoag narodnoga kazališta Ivana pl .Zajca.


Post je objavljen 05.04.2007. u 13:29 sati.