Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozice

Marketing

.......ŠtA kAžU HoRoSkOpI..........

pOčEt Će mO sA vAgAmA:
beba(10.10.1992) i koka(12.10.1992):opis vaga:
VAGE
Vage vole vodeće položaje, iako im je teško donositi odluke jer žele zadovoljiti sve oko sebe. Vješti su diplomati, promiču mir gdje god prođu (gdje lagana Vagina nožica prođe - raste cvijeće!) i u svakoj situaciji traže harmoniju i ravnotežu. Slatke Vagice učinit će sve da izbjegnu stres i sukob s drugima, a dobro se snalaze u svemu vezanom uz zakon i pravdu. Uspješne su i u politici i administraciji, a talentirane su i za umjetnost i dizajn. Vole pomagati ljudima pa su često i psiholozi, pregovarači ili socijalni radnici.

+ šarm, ljubav prema ljepoti, diplomacija
- neodlučnost, narcisoidnost, depresivnost


ZaTiM jArČeVi:
mala(23.12.1992):
JARAC

Jarčevi više od svega poštuju snagu, autoritet i tradiciju. Vrlo su ambiciozni i nisu zadovoljni ni mirni dok ne dostignu samo njima znanu razinu vlasti i autoriteta. Dobri su kompjutoraši, odvjetnici i doktori. Uvijek vape za neovisnošću i financijskom sigurnošću i spremni su krvavo raditi da bi jednog dana bili bogati, a svaki Jarac duboko u sebi mašta o životu na visokoj nozi. Drže se svog cilja, lukavi su i dobro organizirani, stoga su Jarčevi i dobri direktori. Blago njima!

+ disciplina, strpljivost, upornost
- sputanost, krutost, depresivnost




......ŠkOrPiOnI.........
SmArTiCa(21.11.1992)

Škorpioni su snažni vođe (pa su često predsjednici razreda od najmlađe dobi), imaju analitički um i jaku želju za financijskom sigurnošću, stoga su često uspješni poslovni ljudi. Opake Škorpijice vole flert s opasnošću i iskušavanje svojih (ali i tuđih!) krajnjih granica. Inače, dobri su i kao pisci, a jako vole forenzičke znanosti, pravo, detektivski posao, špijunažu, vojsku, medicinu i psihologiju – dakle, kao da su upravo izašli iz serije 'CSI'!

+ strastven, snažan, hrabar
- ljubomoran, nasilan, dominantan




ZATIM BlIzAnCi:
Enja(1.6.1992):
Zanima ih sve živo i neživo, no često im sve skupa dosadi pa stalno traže nešto novo što će ih oduševiti. Možda se čine plitkima, ali to nikako nije istina! Zbog nemirnog duha odlični su novinari i urednici, a kako im leži komunikacija s ljudima, i prodaja im dobro ide. Optimistični su i inteligentni pa im pašu i zanimanja poput turističkog vodiča, istraživača prirode i bilo kakva zanimanja koja zahtijevaju mnogo putovanja.

+ brbljavost, svestranost,
- prevrtljivost, manjak predanosti



............OSTALE SU NAM JOŠ DVIJE CURE....TO ĆU U SLIJEDEĆEM POSTU.............
............BYE,BYE.....................................wavewavewave























Post je objavljen 05.04.2007. u 12:40 sati.