Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thedeadwillriseagain93

Marketing

Nema jebenog naslova!!!!!!!!

Baš me živcira taj naslov,šta me briga za jebeni naslov,ionako nema veze s onim o čemu pišem!
Jeste li nekad vidjeli nekog i na prvi pogled pomislili da je TOTALNI DEBIL,a onda ga upoznali i shvatili da nije baš takav ko šta vam se činilo,da bi na kraju ispalo da ste prvi put imali pravo i da je ipak TOTALNA DEBILČINA????
Svi kažu da prvo treba upoznat nekoga pa ga tek onda procijenit,ali ja mislim da onaj prvi pogled ipak nešto govori,ipak imamo mi nešto u sebi i kad nekog vidiš jednostavno osjetiš kakav je!

Mrzim kad mi neko kaže da su plavuše glupe,misim to uglavnom govore cure i pederi,ali svejedno....!
I nisu sve plavuše glupe,mislim JA SAM GLUPA KO STUP,ali sad ne pišem o meni nego općenito o plavušama.
Ako si plavuša i neko ti kaže da si glupa bar imaš ispriku zašto si glupa!!!!
I još nešto plavuše se stvarno bolje zabavljaju,VJERUJTE MI naughty

Neki dan sam bila na procesiji i jedna je baba pala i iskrvarila.Bila je na hitnoj al' nije joj ništa,ali kad vidiš nešto takvo pomisliš šta ako ja sutra padnem i crknem i zato ŽIVI SVAKI DAN KO DA TI JE POSJEDNJIpartysmokinthumbupcoolnaughtycereksmijeh

Možda napišem još jedan post prije ekskurzije,ali nisam sigurna jer nemam baš previše vremena,moram ić van i slavit jer su počeli prazniciiiiiiiiiiii........u svakom slučaju napisat ću post poslije ekskurzij da vam kažem šta je bilo!

I ostavite mi puno komenarčića! cereksmijehcerek
Ajde boh,moram ić gledat seriju,al tako me živcira kad plaču,poželim bacit nešto u televiziju da ih više nikad ne čujem ni ne vidimmadburninmad
BYE-BYE.........mah

Post je objavljen 05.04.2007. u 11:42 sati.