Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endlessnameless

Marketing

Someone Who Can Make Me Feel How I Wanna Feel.

Daklem, vračam se. S jednom namjerom. Danas je važan dan. Drugi važan dan. Iako mi je draži prvi važan dan, nisan onda stigla napisat post. Dap,dap.
Pa, prieđimo na fakanu stvar.

On je osoba koja me razumie. Nie to namjeravao i nisam ja to namjeravala postiči, ali jednostavno je on osoba koja me razumie. On je osoba koja je UVIEK tu kad nitko nie. Osoba koa mi je pomogla shvatit jako puno stvari. Osoba bez koje nikad ne bih bila ovo što jesam. Osoba koja je svojim predivnim stihovima brisala tugu s moga lica. Osoba čija tužna sudbina stavlja tugu na moje lice. Osoba koja je jednostavno imala nekakvu karizmu. Osoba koja me čini potpunom. Jedna od rietkih osoba koja zaslužuje biti voljena od moje strane. Osoba koja me nikad nije iznevjerila. Osoba koja me uvela u stvarnost. Osoba uz koju sam sanjala. Osoba uz koju sam se budila. Osoba koju trebam. Imao je nekakvu čar. Bio je sve ono što je opis mog savršenog muškarca. Ali, na njega niti ne gledam kao na muškarca. Za mene on predstavlja prijatelja. Najboljeg prijatelja kojem mogu sve reči i takve stvari. Samo što njemu nažalost nemogu ništa reči, ali on meni kaže. Preko stihova. Trebam ga da me smiri kad nisam smirena. Volim ga. Nikad me nitko neče natjerati da kažem suprotno. On me štiti, on me pazi, on mi pomaže. Čudesno je što se sve može postiči preko glazbe. Uz njega sam na neki način odrasla. Pritom ne mislim da ga slušam otkad znam za sebe i takve gluposti, niti da sam odrasla, jer sam još uviek derište. Dap,dap. Nego, odrasla sam – emocionalno. To sam shvatila po tome u koje vrieme mi je koja Nirvanina piesma najviše odgovarala. Sad mi je( JEDNA OD!!!) serve the servants. Now I'm bored and old. A prije su je npr. bile najdraže one sa Bleacha. Daklem, nekako sam se razvila.
On mi je pružao nekakvu emocionalnu podršku na kojoj ću mu viečno biti zahvalna. I donekle, dok ovo pišem zvučim kao neka nadobudna uživljenica, ali oni koi znaju, znaju da nisam. Takvih je nažalost jako, jako malo. Ljudi ne prepoznaju vriednost Nirvane. Ili možda ne osječaju kao mi. Ali, ne osuđujem ih. Odrast če i oni nekako. Večini je Nirvana prielazni status iz ničega u nekakvog metalčinu ili pankerčinu. Rietko ko zapravo svati Nirvanu kao ozbiljan bend.
Mislin da ste svi skužili da se radi o KurtiČu, to netream naglašavat. O čovieku na koem je provedeno savršeno ubojstvo. Svašta je moguče, ali to ostaje izvan naših mogučnosti znanja.
i da još spomenem Laynea.on ima preljepe liriksiče.al spava mi se pa neč pisat ništa jer ču zaspat.ugl, predivan čoviek....
I molim da na ovaj post komentare daju ''normalni'' ljudi, daklem, bez gađenja. Samo na ovom postu. Inače me gadite koliko god vam srce želi. Ali ne na ovom postu. Znam da če me idijoti(poput vo... ma nije bitno) ismijavat jer imaju sve u životu – materijalno. Takvi neka se zapitaju o onim nematerijalnim stvarima, koje se nemogu kupit...
I ženama sretan dan žena, sa JAAAKO malim zakašnjenjem. I sretni rođendani onima koima su bili – neda mi se sad nabrajat. I tako to sve. I bDw, mislin da mi se neda više pisat ovi blog, al ču ga ostavit jer je to moi blogiČ. I za dan-dva je godišnjica moga blogiČa. Aajooooj. Baš kjut. Dap. Voljam vas svih, dea picico, kaš mi se javit za ono sve skupa?? brunČe, kulji si. Anna i tebe volin.znaš to. I još puno vas.
Za kraj
**Jean mali sramežljivi pozdraf mojoj Bebici. Voljam te do kraja svemira i nazad puta njegova površina**

Image Hosted by ImageShack.us
Stay away:)


Post je objavljen 05.04.2007. u 01:10 sati.