Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirta9

Marketing

Izaija 53,5

Image and video hosting by TinyPic


Na njega pade kazna - radi našeg mira,
njegove nas rane iscijeliše. Iz 53,5


Sjećam se Velikog Tjedna prije dvije godine. Bila sam jako bolesna, danima sam ležala u krevetu. Liječnica nije točno znala što mi je. Krvna slika je bila jako loša i dala mi je čak šest uputnica za daljnje pretrage. Na Veliki Petak, brat mi je iz videoteke donio dvd Pasija. Film sam gledala u kinu ali sada je bilo drugačije, dok sam klonula i bolesna ležala. Kod scene u filmu kada Marija trči prema Isusu, uz predivnu istovremeno snažnu i nježnu glazbu, nešto se u meni prelomilo. Poput prepreke koje više nije bilo. Lakše sam disala, uspravila sam se, glavobolja je nestala.
"Majko, evo činim sve novo." Na te riječi sam osjetila duboke trnce i suze su potekle. Sljedeće jutro sam se ustala i pomagala mami oko pripremanja jela, kao da prije nisam bila bolesna. I svi su nalazi pretraga koje sam obavila, bili uredni. I često sam se vraćala u taj trenutak, meni tako dragocjen, i danas duboko zastanem.

Nevjerojatno je da sam ljetos to iskustvo ispričala i J. Caviezelu. Bilo mi je jako drago što sam ga imala prilike upoznati i obostrano podijeliti dojmove. Pisala sam već o tome u jednom ljetnom postu.
I, ako mi je toliko značio susret s čovjekom koji je glumio Isusa, koliko će tek značiti susret s Njim samim.
Tvoja Krv što čisti me,
Tvoja krv, što život mi da,
Tvoja krv, umjesto mene kao žrtva pomirna.
Moj Isus,
Moja snaga,
Moje sve.



Post je objavljen 04.04.2007. u 22:32 sati.