Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Will Smith je najmoćniji glumac na svijetu

TRADICIONALNI godišnji izbor magazina America´s Newsweek za najmoćnijeg glumca na svijetu pokazao je kako se stvari u Hollywoodu polako, ali sigurno mijenjaju. Nakon dugo vremena, jedan Afroamerikanac je opet prvi na listi.

Nakon nominacije za Oscara, koju je zaradio glavnom ulogom u filmu "The Pursuit Of Happyness", Will Smith konačno postaje priznat od strane američkih filmskih kritičara, a magazin America's Newsweek dodatno je potvrdio kako je ovaj glumac od TV debija u seriji "Princ iz Bel-Aira" do danas napravio zaista mnogo.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Tamnoputi ljepotan proglašen je najmoćnijim glumcem na svijetu, što je obrazloženo činjenicom da njegovi filmovi, bez obzira o kojem je žanru riječ, postižu velike uspjehe na svjetskim kino blagajnama. Slijedi ga Johnny Depp na drugom, Ben Stiller na trećem te Brad Pitt na četvrtom mjestu.

Dosadašnji predvodnici ove liste, Tom Cruise i Tom Hanks, ove godine nisu zabilježili visoke plasmane, Cruise zato što je spektakularnim izljevima ljubavi prema Katie Holmes postao preiritantan, a Hanks jer je, zbog obitelji, odlučio na neko vrijeme prestati sa snimanjem filmova.

Post je objavljen 04.04.2007. u 22:22 sati.