Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cirozajetre

Marketing

SKANDALOZNO!!!!!!!!

Šokantna vijest uzdrmala je danas članove benda Ciroza Jetre. Naime basist Picek slikao se za poznati ženski časopis Playgirl, gdje je ponosno pokazao sve svoje atribute.

Image Hosted by ImageShack.us

Pokušali smo dobiti komentar od ostalih članova benda, no samo su rekli da su pretrpjeli snažan udarac i da u ovome trenutku nemogu ništa komentirati.
No Picek je bio raspoložen za razgovor. Kada smo ga priupitali zašto je to učinio, odgovorio je:
"Napravil sam to radi pički ne!" Dodajući uz to da će tako konačno postati slavan, a to nikako nije mogao postići svirajući u bendu po rarnoraznim rupama samo za par pivi.
Priupitali smo ga dali to znači da je njegova karijera kao glazbenika gotova, te da počinje karijeru modela, kratko je odgovorio:
"Paaaaaaaaa...." nakon čega mu je zazvonio mobitel te se udaljio bez pozdrava u društvu zanosnih ljepotica i jednog mačo tipa.
Eto, koliko se da zaključiti karijera benda je neizvjesna budući da je ovo već treći skandal. Samo da podsjetimo neinformirane čitatelje o čem se radi. Naime prvo je Tomek ulovljen kako u Konzumu krade kinder čokoladice, da bi nakon nekoliko dana po svim medijima bile objavljene fotografije kako Zvonko i Crni sudjeluju u grupnim orgijama sa životinjama, čiji indetitet nikada nije otkriven.

Žuti Reporter
Do idućeg skandala budite pozdravljeni!

Post je objavljen 04.04.2007. u 17:39 sati.