Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imony91

Marketing

bok.wave
stvarno nisam dugo pisala...ali nemam vremena...sorryček.
škola je tu....pa..
al hvala bogu,danas je bio zadnji dan i sad imam odmor....
u školi su mi ocjene super.nemogu vjerovat al iz testa iz matke,sam dobila 4(1 bod mi je do 5 falil),ugl.sve ocjene su mi bolje s obzirom na 1.polugodište
.thumbup
da,to je kaj se tiče ocjena i škole......
ali...
ali...
ali...

jedan od najboljih prijatelja mi je u bolnici(MARAC),u Zagrebu na rebru...jako je bolestan.ima upalu moždane ovojnice.nemože hodati,diše uz pomoć respiratora i ne može govoriti.jako sam tužna.....jako,...i previše.fali mi jako. sad u školi nema više osobe,koja bi sa mnom pod satom stalno pričala,nema osobe s kojom bi svaki odmor išla po hodniku,nema osobe s kojom bi tračala profesore......nema ga.on leži u bolnici,a ja mu nemogu pomoći.
al,svaku večer molim Boga da mu pomogne,i da se što prije oporavi....pogađa me to,što ga nema.
našla sam u bilježnici svojoj,njegov sastavak o najboljem prijatelju/prijateljici.opisao je mene.Mene...evo par rečenica....
.

"Moja najbolja prijateljica zove se Monika...Jako se volimo šaliti i nemožemo izdržati 45min a da se ne nasmijemo ....
Volimo se družiti i izlaziti.... .....nadam se da ćemo zauvijek ostati najbolji prijatelji jer je takvog prijatelja,jako teško naći....."

Taj sastavak mi puno znači...i nalijepila sam ga na zid svoje sobe....kraj radnog stola....stalno ga čitam...i svaki put kad ga čitam,shvatim,kako mi fali i kako mi je najbolji prijatelj.
eto,toliko...
al pošto,sam stalno neki jadni pesimist,sada sam optimist!!!!
znam da će mu bit bolje i da će se opet vratiti u školu,i da će opet plesati i biti vrhunski plesač.
znam,vjerujem u njega.a i puno mu je bolje,jer je i prije bio u komi.i nije znao za sebe.već je napravio veliki pomak.
znam ja njega!hrabar je on...


jučer je bila moja firmena kuma kod mene,i petra,njena kćer,moja frendica.. pomirile smo se.nema razmjerica više između nas.pomirila sam se i z gogijem,ispričao mi se.(pozz gogo!),i još ima nekih stvari....
Shvatila sam da je zdravlje na prvom mjestu,i da ako voliš neku osobu,dokaži im to.i da moraš živjeti svaki trenutak kao da je posljednji.jer jedan je život!!!

šaljem pozdrave maracu,gogiju,dineku,anji,mateji,maji,maji 2,mihi,nini,janji(iz vidovca),kovaču,barbari,sandri,andreji,sačiću,petri,valenčićki,mimi,luki....itd.
ljudi,čujemo se!
bokrolleyesrolleyesrolleyes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 04.04.2007. u 16:14 sati.