Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babygirlinlove

Marketing

bokich!!!!!!!

kak ste? nisam vam se već dugo javila,hehee. nadam se da se ne ljutite,hehe...
opet me lovi shiza,moram malo razglabati o svojim ljubavima,zapravo samo jednoj...svi vele da mi simpatija nije zgodna a baš je.još lino tvrdi da je zgodniji od njega(moje simpe),pih,pa koj mu je?! stavila bi vam njegovu (B.M) sliku na blog ali je prevelika,hehe nažalost.. uvidjeli bi da je prezgodan i presladak!!! sigurno !cereknaughty pa kaj sigurno mogu se kleti životom da je najzgodniji dečko kojeg sam vidjela!!! aha...... upravo sam skužila da je objavilo ovaj moj prvi post,malo se ponavljam ali kaj sad.neda mi se brisati,isto ispadne na kraju... ja sam ta koja jesam i nema mi druge! hehe smijehnut evo počelo je...moja prolupalost.....nema veze,i hope so.već e da znam napravit ću popis meni dragih i ne baš dragih osoba,hehe pa nek uživaju ovi koji mi idu na mozak... evo počinjem naravno sa simpatijom:...

1.B.M.- najljepši dečko kojeg sam vidjela u životu,simpatičan.možda malo (hehe) sramežljiv,ali presladak.koga smeta nek ne gleda (čita) jer očito postoji ljubomorni... e i još SVIĐAM MU SE (B.M)!!!!!!!
ovo je najbitnije... i ako niste skužili u njega sam zaljubljena... nadam se da ćemo kad tad biti skupa... iskreno se nadam!!!

2.Lino-moram ga tu staviti jer se bude uvrjedil.ok,super,jednostavno zakon!!! brat mi je... hehe garantiram!!! malo naporan i umišljen (veli da je zgodniji od B.M.) ...ali sve u svemu super osoba!ali ga nažalost kvari ova g. i dvolična prahićka.mislim svaka mu čast ko osobi ali da sam na njegovom mjestu nikad nebi hodala s prahićkom,je*ote anoreksičarka,pretrgne se dok jače puhne vjetar...i da me ostavi još joj oprostiti pa kaj ti je?! on jednostavno nezna kaj si dela s tom bezveznjačom od ženske...

3.Aleksandra-nju sam upoznala na ljetovanju na rabu.od početka smo si naj.još i sad.idem joj možda sutra na rođendan!!! nadam se da bude i lino došel , hoće ga upoznati i nadam se da mu se svidi(liniju) i ostavi tu glupu prahićku koja mi već ide na onu stvar koju nemam... moglo bi se reći,pa kaj moglo... ALEKSANDRA TI SI MI NAJFRENDICA!!!

4.Tea-moja sestra... stvarno super cura! možeš s njom razgovarati o bilo čemu sasvim iskreno... možda se malo vulgarno ponaša ali super je stvarno,zakon curka!!!

5.na petom mjestu su svi koje mi se neda opisivati: (bez uvrede) a to su nikolina,puška,sandra,helena,jakov,anja(sorry anjica,nemoj se ljutiti,super si thumbup),edo,boris...

E OVO SU NAJ OSOBE U MOM ŽIVOTU;POSLIJE MAME A SAD PRELAZIMO NA "NIŽE" KASTE MOŽDA ČAK NI VRIJEDNE SPOMENA ALI MORA SE NEKAJ U ŽIVOTU I KRITIZIRATI!!!


1.Dora-nadam se da nebude skužila adresu bloga.jer bude opet digla paniku,kretenuša.kaj joj ja mogu... ona vam je najsavršenije biće na ovom svijetu,pazite ako niste znali.naša "draga" palčica. naj izjava : "nitko mi od vas nije ni do nožnog prsta!" zamislite... najbolji primjer za ultragiga prepotentnu osobu.sumnjam da znate bolju,bez brige teško će se naći.sad dal je do kraja pokvarena još nije istraženo jer toliko umišljenosti i podmuklosti vjerojatno može ubiti čovjeka,vjerujte mi...pa ko bi se osudil istražiti... koja glupača, ide mi jako (blago rečeno) na živce!!!!!!

2.Monika-a kaj da vam za nju velim? nje mi je iskreno žal,dopušta da ju ova glupa dora vrti oko malog prsta,uvijek je sve po dorinom.mislim monika kaj god bilo je fakat ok osoba ali ne mogu shvatiti kaj postiže s tim kaj je ko dorin robot... šteta ženskice...ali kaj sam glupoća radi mnogo toga...

3.Paula-dorina sestra.ništ posebno bolja od nje.obje misle da su ultra popularne,hehe... baš su jadne tak napuhane!

4.sandra b.- ide mi na živce! jednostavo! isto kak i ja njoj,hvala bogu...

5.Prahićka-eh,lino bez uvrede ali moram na blogu iznositi svoja mišljenja i to najiskrenija.ona je za mene defektna.jednostavno dvolična,anoreksična bezveznjača.¸nemam višše komentara o vezi njoj,preglupa je stvarno,dora nije glupa nego umišljeno glupa ali ova je jednostavno pripodno gluupa i nema joj spasa.

ej ljudi mislim daj je dobrog dosta hehe.moram još nekaj malo pogledati na netu,idem malo na icq i tak. glavno da sam vam se javila!!!

VELIKI KISS I POZZZ cerek MUŠKI cerek

a OSTALI POZZ IDU... liniju,tei,puški,nikolini,ivoni,tihani,rosemarie,mateji š,mateji k,shadii,tatjani,aniti,nini č.,neli i svima ko9ji me još poznaju!! i onima koji me ne poznaju,KISSACH svima,ali mali jer najveći ide znate već kome!!!
bye,bye,bye,bye,bye wavemahwavemahwave



Post je objavljen 04.04.2007. u 16:23 sati.