Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiblog

Marketing

Duet Shakire i Beyonce dobio video izdanje

Image and video hosting by TinyPic Osim što su snimile spot za duet "Beautiful Liar", glazbene zvijezde Shakira i Beyonce toliko su oduševljene jedna drugom da najavljuju mogućnost zajedničke turneje, a latino pjevačica inspirirala je Beyonce za njen prvi album na španjolskom jeziku.
Dugoočekivani duet poznatih ljepotica izići će na albumu "BDay - De Luxe Edition", koji će biti objavljen početkom travnja. Radi se o vrlo uspješnom Beyonceinom albumu, ali s nekoliko dodataka. Posebno izdanje sastoji se od DVD-a, na kojem će se naći čak pet novih spotova ("Beautiful Liar", "Upgrade U", "Green Light", "Freakum Dress" i "Get Me Bodied") te dva CD-a, od kojih će jedan biti na španjolskom jeziku.

Beyonce je izjavila kako ju je upravo Shakira nadahnula za snimanje španjolskih verzija njezinih najvećih hitova, a pomogla joj je i u što točnijem izgovoru (mnoge američke zvijezde osramotile su se izdavanjem španjolskog albuma upravo zbog kriminalno lošeg izgovora).


Na snimanju spota pjevačice su potvrdile kako su u procesu nastajanja pjesme "Beautiful Liar" postale prave prijateljice, te kako nije samo riječ o marketinškom triku. "Beyonce je jedna od najljepših i najboljih žena koje sam upoznala u životu. Oduševljena sam suradnjom! Nadam se da će naša zajednička pjesma postati hit, pa da ćemo puno nastupati i nastaviti ovo prekrasno druženje", rekla je Shakira o suradnji s američkom zvijezdom.




Post je objavljen 04.04.2007. u 15:00 sati.