Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reforum

Marketing

ReForum 05

Dragi/e prijatelji(ce) (s) bloga,

riječka ekipa Časopisa Re vas poziva da joj se pridružite u projektu čiji se vrhovi ni ne naziru, a jednostavna je imena - ReForum. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji koja će u svome petom i najraskošnijem izdanju otkad je Rea i vijeka pokušati okupiti respektabilnu blogersku kliku te svekolikoj javnosti predstaviti i neka lica koja se kočopere ispred živopisnih nickova i zanimljivih književnih ostvarenja.

Tema je ovogodišnjeg izdanja ReForuma, pogađate, blogerska književnost i to u svojim proznim i poetskim pojavnostima. Petak, 13. travnja, tako je rezerviran za forum/okrugli stol o blogerskoj književnosti i to u Indigo Lounge Baru s početkom u 20 sati, dok će se u subotu u 19 sati u Internet Clubu Cont u sklopu festivala blogerske književnosti predstaviti neka od najpropulzivnijih imena/nickova blogerske scene u Hrvata. Navest ćemo samo neka od njih: Vlado Bulić, s jednim od najzanimljivijih aliasa - Denis Lalić, Kruno Lokotar, guru FAK-a i, očito, svake nove inicijative koja miriši na novo i zanimljivo književno utjelovljenje/odjelotvorenje, Dario Rukavina, prvi ukoričeni bloger, svestrani pjesnik, prozaist, tragatelj nafte i moderator tribine u petak, Davor Šišović, dobri duh blogesrke scene, Echoe, Korvin, Manistra i mnogi drugi znani i manje znani blogeri.

Kako naći Indigo i Cont?

Indigo Lounge Bar – u samom centru grada, pet metara od Koblerova trga (iza gradske ure).
Internet Club Cont – slijedite smrad mrtvog kanala i onda se zajebete pa prijeđete preko mosta na hrvatski dio Rijeke, pozdravite kip Kamova ležerno naslonjenog na ogradu mosta s pogledom na... hm, dječicu (koju je navodno volio promatrati po parkićima...) i tu ste.

Pozivamo vas, dakle, da u petak i subotu pokusate iz naše blogerske kuhinje i dadete svoj obol u sve sadržajnijoj penetraciji blogerske scene u ostale elektroničke i manje elektroničke medije.

U slast!


Post je objavljen 10.04.2007. u 12:00 sati.