Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zayc9219

Marketing

Vicevi (4)

Muž dobije poziv iz bolnice iz kojeg sazna da mu je žena bila u teškoj prometnoj nesreći. Odmah odjuri do bolnice gdje nađe liječnika, koji mu kaže "Bojim se da imam loše vijesti. Vaša žena je u nesreći teško ozlijedila kičmu"
"Oh ne", odgovori on, "kakva joj je prognoza??"
"Pa", ozbiljno će liječnik, "vitalni znakovi su joj stabilni ali ozljeda je teška. Ostati će trajno i potpuno paralizirana.
To znači da ćete je morati odsada hraniti"
Čovjek na te vijesti počne plakati.
"Naravno", dalje ce liječnik, "trebati ćete joj mijenjati pelene najmanje 5 puta dnevno jer neće imati nikakvu kontrolu nad mjehurom".
Čovjek se sada već nekontrolirano trese i plače.
Liječnik nastavlja, "Također ćete je obavezno redovito čistiti od izmeta jer više nema kontrolu nad probavom. To ćete morati raditi vrlo često i temeljito da se izbjegne opasnost od infekcije."
Jadan čovjek je sada već izvan sebe od užasa i šoka, ne može doći do daha i jeca na podu.
U tom trenutku liječnik mu stavlja ruku na rame i kaže:
"Ma zajebavam se. Mrtva je."


Za vrijeme granatiranja u Sarajevu za vrijeme rata šetali Mujo i Haso gradom. Odjednom je počelo granatiranje i oni se sakriše u nekakav podrum odakle su vidjeli ulicu. Odjednom grnata pogodi IFOROV transporter i IFOROVCI poginuše. Jednom od njih je iz džepa virila neka novčanica i reče Mujo Hasi:
"Haso, odi i izvadi mu onih sto maraka iz džepa". Nakon kratke prepirke i uvjeravanja da je život vrijedniji od sto maraka ode Haso i vraća se sav bijesan psujući i cijepajući onu novčanicu. Mujo ga upita šta mu je a Haso odgovori: "Pa kako ga nije stid nosati falsifikate po gradu!" Pita ga Mujo "O kavim se falsfikatima radi, a Haso odgovori: "Gdje si vidio sto maraka sa tri nule!"roflrofl

Post je objavljen 04.04.2007. u 00:02 sati.