Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluesinmyhead

Marketing

''...A JA BI SE SAMO HTIO LJUBIT S NJOM. NIŠTA VIŠE.'' WTF?!???

Prijatelj i ja stojimo u redu za ručak i vrijeme između ''hoću li pire ili blitvu'' razmišljanja, ubijamo intelektualnim razgovorima.
- Šta ima sa Marijom i Marinom? (imena izmjenjena ;)))
- Ma jau, de šuti. Bili smo vani zajedno i oni se naaaatežu u pičku materinu. ona titra oko njega, čuju se svaki dan, vide se svaki dan, on njoj šalje bljutave poruke i tako.. sva sreća da je naletila Josipa pa sam se ja zabavljao s njom :) Da sam ostao s ovima, osjećao bih se stvarno ko priljepak.
- A, čekaj jel se nešto značajnije dogodilo?
- Kao, npr.?
- Pa, kao na primjer jel se Marin sjetio poduzet nešto konkretno u vezi Marije?
- Kao?
- Pa, ono.. poljubit ju, džizs?!?!?
- Aha, mo'š mislit. Pa on još pati za Kristinom.
(da priča bude jasnija: Kristina = Marinova bivša s kojom je hodao 4 godine i tek svježe prekinio. kad kažem ''svježe'', mislim na period od 8 mjeseci :/)
- Pa, onako.. imam jednu riječ za njega - PREBOLI!! Pa šta se onda navlači s ovom?
- On je rekao kako bi se on samo htio ljubiti sa Marijom, ne bi htio vezu, a boji se ako to napravi da će ona htjeti nešto više i da će je povrijediti.

(..................................)


Roletna. Pomračenje. WTF?!?


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kako me muškarci živcirajuuuuuu!!! Pa, ja bi njima svima dala da odslušaju predavanje ''Ženski mozak''!!! ISUSE KRISTE!!! Sam malo, ja razumijem sve.. mi jesmo osjećajnije... da, mi jesmo 'nježniji' spol, iako i na tu upotrebu riječi dobijem pomračenje,al opet..okej. ALI ZAR MUŠKARCIMA NIKADA, ALI NIKADA NE PADNE NA PAMET POMISAO DA SE I ŽENA PONEKAD SAMO ŽELI PODRPATI ILI ISEKSATI, NOU FILINGZ ATEČD!??? džizs.. čak i ako jesmo nježne prema vama ili dajemo dojam da bi mi 'nešto više'.. okej, nekad možda i bi, ali nekad se zaista samo radi o sirovim, primarnim potrebama.. koliko teško to može biti za shvatiti?
i ta fora ''on bi nju povrijedio ako se poljube..?'' WTF!?? A PAZI SAD - ovo natezanje s tobom i tvoje poruke i šta sve ne ju ne vrijeđaju? jau, de odrastite svi i rješite probleme u svojim glavama. Ako si prekinio neku dugu vezu - lijepo, nije išlo, sporazumno ili nesporazumno ste to riješili, normalno je da si uzmeš vremena za tugovanje, ali NE DRAŽI ONDA DRUGE CURE BEZVEZE! kada misliš da si se oporavio, i rješio svoje privatne demone, onda idi prcat nekog po mozgu!!! Ovako - stay away od normalnih cura dok ti nisi normalan! Jau, ljudi ne mogu zamisliti koliko me ovo danas izbacilo iz takta... GLUPI, JEBENI POLUPROIZVODI OD MUŠKARACA! DA, ja jesam frustrirana, DA, ja jesam ljuta na njih trenutno, ali ovakva sam i kad mi je dobar dan :)) Tako da ako se krene od pretpostavke ''glupa feministica koja samo sere'' krivo se krenilo. I nisam feministica. Samo se ne mogu načuditi koliko sebični muškarci mogu biti. On neće ništa s njom, but jebiga, on mora imati nekog za titranje oko njega dok je on u fazi prebolijevanja. Nekog tko će mu, eto, držati ego na mjestu, da ne potone previše. A SIROČE, jer mi NE želimo da se to dogodi. Možda bi ipak trebalo pustit ego da potone. To bi bio dobar reality - check.
Nabavite si penise i počnite preuzimat odgovornost.
Uf.

Post je objavljen 03.04.2007. u 21:10 sati.