Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Ivan Zvonimir Čičak svjedoči da se Gotovina skrivao u Hrvatskoj mjesec dana prije uhićenja


Gotovini sam mjesec dana prije uhićenja u salonu “kod Panče” u Gundulićevoj rekao da je on na redu. Odgovorio mi je da se živ neće predati. Dao sam mu svoj telefonski broj i rekao neka ga preda supruzi i nek’ mi se obrati ako mu bude trebala pomoć. Danas mu savjetujem da dobro razmisli o tome tko ga brani, kako ga brani i brani li ga na način koji će dugoročno biti prije svega na korist njemu, ali i Hrvatskoj, i to demokratskoj.


Ivan Zvonimir Čičak, Jutarnji.hr, 31.03.2007 09:45


Javite mi ako je Ivan Zvonimir Čičak ispravio navod da je Gotovinu susreo mjesec dana prije uhićenja, a ne prije obznanjivanja optužnice. Dok ne dobijem taj ispravak sklon sam zaključiti da je Ivan Zvonimir Čičak svjedok da je Ante Gotovina boravio u Hrvatskoj mjesec dana prije uhićenja na Tenerifima, što je u suprotnosti s informacijama Marina Tomulića iz Pariza (da je čuvan u Francuskoj) ili Stjepana Mesića i Mladena Bajića ( da je cijelo vrijeme bio izvan Hrvatske).

Ako Čičak nije objavio ispravak, a nitko se povodom njegove tvrdnje nije oglasio, nažalost, moram još jednom podsjetiti da živimo u zemlji nojeva.

Je li Čičak povjerio svom prijatelju Mladenu Bajiću da je razgovarao s Gotovinom prije odlaska na Tenerife? (photo by Globus)


Post je objavljen 03.04.2007. u 15:33 sati.