Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Madonna priprema modnu retrospektivu

MODNI kameleon i žena čiji se stil kopira u čitavom svijetu konačno je odlučila svoje brojne modne izlete sabrati u multimedijsko retrospektivno izdanje, u čijem će stvaranju sudjelovati najpoznatiji dizajneri i modni fotografi s kojima je Madonna surađivala u posljednjih 20 godina.

U nešto više od 20 godina, koliko je na sceni, Madonna je promijenila sve moguće boje kose i kombinirala naizgled nespojive stilove, te je već u ranoj fazi karijere dobila titulu "ikone stila", a pravdala ju je svakim novim albumom, kojeg je, naravno, uvijek pratio i novi imidž.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Tokom njene karijere izdane su mnoge knjige koje svjedoče o osebujnom stilu kraljice popa, no Madonna je po prvi put odlučila svojim fanovima ponuditi vlastiti izbor kombinacija kojima je osvajala (a nekad i zgražala) svijet.

U tom će joj odabiru pomoći brojni modni stručnjaci, jer je Madonna, zahvaljujući neutaživoj želji za novim i drugačijim, u svojoj karijeri surađivala zaista sa svima. Najpoznatiji svjetski modni fotograf, Mario Testino, već je pristao na suradnju i najavio spektakularnu retrospektivu nakon koje će i najzagriženiji protivnici Madonninog rada priznati da je ta žena velikim dijelom utjecala na modu 20. stoljeća, a to jednako uspješno čini i danas.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Knjiga s multimedijskim dodacima, najavljeno je, na tržištu će se naći početkom jeseni, a na promociji će biti upriličena i izložba, kako bi posjetitelji uživo mogli vidjeti najbolje kombinacije najvećeg modnog autoriteta među pjevačicama.

Post je objavljen 03.04.2007. u 09:56 sati.