Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lornadoone

Marketing

ROĐENDAN III DIO

Čak i dok ovo pišem, gledam "Uvod u anatomiju" gdje čak dva glavna ženska lika, iz svojih osobnih razloga svaka, pletu! Istina Izzy to ide nešto bolje, ali bitna je namjera!
E, sad! Nije me bilo par dana i to ne zato kaj sam zaokupljena pletenjem ili heklanjem! Ne, ja sam u subotu imala po treći put goste za isti ročkas. Prošle godine je Mikica bila zakinuta za ročkas (tko ne zna zašto, RAZLOG), a već se nekoliko godina ponavlja problem s 5 ročkasa u istom tjednu u istom razredu! Jedna od bližih prijateljica ima rođendan samo tri dana iza nje, pa se iz godine u godinu ponavlja da je pola ekipe kod jedne, a pola kod druge i ni jedna nije zadovoljna! Još prošle godine smo mama Ljerka i ja bile u pregovorima da cure slave skupa, ali to je propalo. Ove godine je pao dogovor da u 16h društvo (njih oko 15) dođe kod Doris gdje je roštiljanje i igranje do 19h, a tada dolaze na tortu cugu, grickalice i veliko finale kod nas.
Tko je i bilo. Otfurala sam Mikicu već u 15h do Doris i dojurila završiti tortu i povješati balone. Pomagao mi je Janko, a tata u ovim prilikama dobije slobodno od prisustvovanja, on pomaže u pospremanju!
Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar
Oko 19 sam otišla po pola ekipe, pola je vozio tata od Doris (stali su u 2 auta...) i tu je uslijedio ples, pjesma, kartanje unutra i haklanje košarke vani na terasi! Puhanje sviječica dviju slavljenica... Image Uploaded by ImageShack Toolbar
Dio ekipe se i dalje igrao na terasi, dio je gledao film "Kronike iz Narnije" koji je trajao do 22:40. To je bio i kraj jer oni koji do tada nisu otišli imali su roditelje koji čekaju za vratom... Moram priznati da su bili dobri, malo glasni, ali stvarno dobri i nije mi bilo teško družiti se s njima, onako iz prikrajka! Nereda skoro da nije ni bilo i nisam provela nedjelju u rasčišćavanju.
Tako sam prije tri subote ugostila bake, dede, tete, ujake, nećake..., prije dvije subote su zakasnili kumovi zbog bolesti, a ove subote su bili klinci! Preživjela sam!


Post je objavljen 02.04.2007. u 22:28 sati.