Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ihaveaddrreeaamm

Marketing

...**rAspUkLa se nOc, suNcE LjuLja dAn tAkO LijEp i nEsTwaRaN**...

opEt jA!!!

kekekekke...=))
NaKon kRatKog wRemEna...jEs!! weRy naJs!

oDLučiLa sAm naPisAt poSt jeR saM skUpiLa dOsTa koMm. i jeR mE nEs muČi...wiRd...šaTrO...

pRwo tNx sWima nA koMm.!!

aL nisAm zaDowoLjnA,,,piTaTe sE zAsTo...zaTo jeR skoRO niTKo nE pROciTa posT i osTawLjaju bZwZ koMm.!!! OK mi jE aKo mi koMenTiRaju poSt i oNda nAKon paR dAna naPisu sAmo u pRoLazu...aL neKi doDJu prWi puT kaD je noWi posT i naPisu sAmo u pRoLazu...naWraTi...a nisTa oD komM moG poSta...iLi joS goRe naPiSu koD mEne noWi posT koMentriRaj i oPet niSta oD koMm moG posTa...moLim wAs dA tO nE raDitE...sTwaRno mi iDe na ziWcE!!!
nEkaD ni jA nE kOmM. sWimA poSt oDmaH...aL nApiSem dA neMam wRemeNa citAt poSt i koMm. dRugi puT kaD doDJem...naRawNo dA na gLupim posTewiMa neMogu nisTa paMetNo naPisAT!! tO wAM jE wALjdA jaSnO!! =))

iDEmO nA druGu tEmu,,,
poCeLe su Me neke osOe iZ raZreDA uzAsno neRwiRat...inaCe su mi tE osObe doBre...doBro ne neRwirAju mE swAki daN aL wEciNom da...
s nEKima nEKoZeS noRmaLno priCaT jEr ti sMao oDgoWaRaju! a sNekima doK pRIčaM oNi uoPće nE sluŠaJu,,,aL zaTo doK meNi oNi nEs pRicAju moraM prAtiT sWaKu rIjeČ koJu su mi rEKLi!!!
iDu mi nA žiWce i zBOG neKiH sWojiH posTuPaKa koJe nEcu saD tU naPiSAt jEr bi sE tE oSObe moZdA tu pRoNasLe pA bi sE uWrijeDiLi! heheheh...zNatE kaKo sE kaZe isTINa boLi!!!

nEKaKo sE oPet naS raZreD raZdWOjio,,,sTa miSLite o toMe wi sTO naS zNate?? jeDno wRijeMe...naGlaSawAM krAtKo wRijeMe sMo sWi skuPa biLi fuLL doBri, aL neKe osObE su sE pRomiJeniLe i oDmaH sE sWe proMijeNiLo!! aH,,,naDam sE dA cE sE brZo sRediT jeR ipAK naM jE oWO zaDnjA godiNa zaJedNo...

i taKo dANas zaWrsiLa skoLa...tj. poCeLi prAzniCI...baS sAM sRetNa!!! jEa...

sAd tJedAN i poL beZ skoLe a onDa joS tJedaN i poL skoLe pa eKskuRziJa!!!...miSLim dA iPak idEm!! jEa...jeDwa ceKam!!!

eWo sAd neKe sLikiCe iZ skoLe u oWIh neKoLiko daNa!!
sAMi pRociJenitE!! =)



Post je objavljen 02.04.2007. u 18:46 sati.