Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

2.4.2007.

Fisher - Braintree 2 (2.35 @Stanleybet) 3/10

Evo, na nagovor prijatelja s foruma Laka Lovica odlucio sam i ja uloziti par unita na vecerasnju gostujucu pobjedu Braintreeja.

Fisher (trenutno 10., bez sanse za play-off i s manjkom motivacije) je u sve vecim problemima, nakon sto su ostali bez trenera i pozamasne hrpice vaznih igraca, sada ih muce i ozljede i suspenzije. U posljednjih 10 tekmi imaju 7 poraza, dva remija protiv momcadi s dna ljestvice i pobjedu protiv uvjerljivo najlosijeg Conference South kluba, Bedford Towna.

U toj tekmi protiv Bedforda (prije tjedan dana) im se ozlijedio napadac Goulding koji je taman usao u koliku-toliku formu i koji najvjerojatnije nece igrati ni veceras. U proslom su kolu, prekjucer, na domacem terenu izgubili od Bishop's Stortforda koji u zadnje vrijeme bas i nije ludo uvjerljiv.

Braintree je prosle sezone bio sampion Ryman Premier lige, a ne ide im lose niti u Juznoj konferenciji. Trenutno su 4., no s ovom bi pobjedom skocili na sjajno 2. mjesto. Imaju dvije pobjede zaredom, u zadnjih 5 tekmi imaju 3 pobjede i dva remija, nedavno su se jos malo pojacali i 2.35 se ovdje jednostavno mora uzeti.

FT 3:0



Post je objavljen 02.04.2007. u 18:46 sati.