Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/butterfly17

Marketing

CARPE DIEM (iskoristi dan)!!!! :)

Žalosno je kako želimo vratiti vrijeme kako bismo ispravili neke pogreške. . .Zašto smo ih uopće napravili? Zašto smo u tom NESRETNOM trenutku mislili da je ono ispravno…?
Kada uzmemo u obzir količinu pametnih i glupih pogrešaka, shvatit ćemo da je pametnih puno više i da se možemo visoko popeti na ljestvici vrijednosti, ali jednim banalnim, nepromišljenim, glupim postupkom spustimo se i niže nego što smo bili!!! A ne bi li se pametno i glupo trebalo jednako cijeniti? ? ? . . .Ako zavirimo malo dublje u nepravednost čovjekovog postojanja shvatit ćemo da je više onih loših ili pak prosječnih trenutaka, a jako malo onih koji nas čine sretnima! Jedan lijepi, zapamtljiv . . . srcu našem mio, duboko će se urezat u dušu i dati nam snagu da preživimo sve loše i prosječne kojih je na stotine!!!! Zašto?! Ne bi li se to trebalo jednako cijeniti?! Ne bi li ih brojčano trebalo biti ISTO?! Živimo za trenutke koji će nam oduzeti dah …pa makar značilo čekati godinama taj trenutak koji će potrajati nekoliko mizernih sekundi? A kao trebali bismo svaki dan uživati??? Ne vrti li nam se mislima izreka CARPE DIEM ( u prijevodu ISKORISTI DAN) . . . .pa zašto onda stojiš tu … na raskrižju ničega i nečega . . . zašto čekaš da te pogodi kapljica kiše usred pustinje??
Život prolazi kroz nas, a mi nepomično stojimo . . . zar trebaš znak da bi krenuo i bio sretan?? Svi znamo da je život jedan, da ne znamo kako je poslije njega . . . SVI smo toga svjesni , a opet stojimo ukočeni… nepomično . . . jadno. . .
Ne moram li van reći da je kasno da kasnije ne može biti? Da smo stvoreni da budemo i postojim…da stvaramo, radujemo se i ŽIVIMO!! Živjeti znači biti sretan!! Pa živi, iskoristi, poljubi, reci , budi, postani shvati . . . da si POSEBAN i da si odabran: Ne boj se neprijatelja jer HRABROST je ono što će te voditi nepoznatim putanjama ovog svijeta . . .
Povećaj broj sretnih trenutaka . . . povećaj broj pametnih koraka . . . povećaj sebe u očima drugih . . . širi optimizam sjajem koji dopire iz očiju…jer onako kako te drugi vide . . .to je ogledalo onoga što jesi. . . .pa HAJDE …
Napravi mali korak za svijet
ALI VELIKI ZA SEBE!!!! Sretno!


Ovo je jedan jako poseban sastav koji je napisala jedna moja jaaakoDRAGA prijateljica bez koje jednostavno ne bih mogla u životu...uvijek je bila tu za mene...i u teškim i u radosnim trenucima u mom životu...prošle smo svašta zajedno i nikada me ni u čemu nije iznevjerila i zato joj ovim putem želim reći jedno
VELIKO HVALA za sve trenutke u kojima si bila tu, pokraj mene...Puuunooo te vooliiiim!!!!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 02.04.2007. u 15:47 sati.