Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludasanjarka

Marketing

PETICIJA

.....bokic...evo kod nas je u skoli uzbuna....profesor se pobunio no mozete u daljnem tekstu procitati cijelu pricu....i sada mi pisemo peticije da ne dobi otkaz...hehe...bas smo dobrismijehsmijehsmijehsmijehsmijeh

Jeste li ikada prošetali školama grada Zagreba i počeli se diviti koliko su napredne i čiste. Mi smo učenici Osnovne škole Gustava Krkleca i mislimo da je krajnje vrijeme da ljudi saznaju kakvo je stanje u našoj školi;
1. U vrućim lipanjskim danima mi smo prisiljeni sjediti u učionicama u kojoj jedva da možete otvoriti prozore jer ih je većina strgana dok su zastori prašnjavi.
2. U školskoj kuhinji svakodnevno jedemo hranu koja nas svaki veliki odmor očekuje zajedno sa žoharima. Stoljnaci na stolovima su uglavnom prljavi i puni rupa. Dok na primjer ravnateljica jede paški sir i dalmatinski pršut serviran uz ukusne sokove.
3. U školskim WC-ima rijetko kada ima papira i sapuna.
4. Čistačice krpama koje donose od kuće čiste našu školu.
5. Iza pozornice nalazi se velika, zapravo ogromna, gromada smeća koja je stara već par godina. Upravo tamo nalaze se žohari s kojima mi svakodnevno dijelimo školu.

Prošle godine naša škola službeno je postala EKO-škola što je jako dobro i čak za pohvaliti. A ove godine naša škola je dobila i sigurnosne kamere. No da bi stvar bila još ljepša oko nas ‘’gotovo’’ da raste trava, a da ne spominjemo njeno konzumiranje na školskom igralištu koje je zaštićeno kamerama.
Jedini profesor koji se usudio tome protiviti i pokušao riješiti nastale probleme na miran i staložen način je profesor tehnickog koji će za svoje zalaganje za našu bolju budućnost najvjerojatnije dobiti otkaz.

ZAŠTO MORA OSTATI!!!

1. Zato što nam je kupio opremu za tehnički sa svojim novcem samo kako bi mi nešto naučili!
2. Zato što nam je objašnjavao fiziku i matematiku kada je mi nismo shvaćali!
3. Zato što se uvijek trudio da bude pošten profesor!
4. Zato što je prvi otišao do ravnateljice, objasnio joj stanje naše škole i pokušao to promijeniti!
5. Zato što se uvijek pokušavao prilagođavati svakom učeniku!
6. Zato što nam je uvijek davao drugu šansu makar je nismo zaslužili!


btw....nije sve to bas da izviru zohari na svakom koraku i tak to....ali istina je takva...aj kissam vasmahmah

Post je objavljen 02.04.2007. u 14:42 sati.