Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/welcometomycrazywosld

Marketing

Here I go again!!!!!!!!!!

Chao ljudi!!! Evo i mene!!! Taman sam se vratila iz skole!!!! Ona glupa razrednica ne zna ispravljat kontrolne...... Posto smo morali kontrolni pisat kemijskom, a nismo smili koristit korektor, kad bi falila isarala bi i napisala tocno, a ona bi nam to stavila pola boda!!!!madmadmadmadburninmadburninmadburninmadburninmad Kako je glupa!!!!! nutnutnutnutnutnutnut Nije ni svjesna koliko!!!! To bi bilo sve o skola,a sad o suboti i nedilji!!!!
Ova nedilja mi je bila najbolja u životu!!!! Skoro cili dan sam bila vani, a i nisam bila sama nego sve prije osim Ane i Nike....... svi muski i mi zenske!!!!! Stvarno mi je bilo kao nikad!!!! Svi smo skupa bili u ulici i zajebavali se sa njima i igrali na nogiæ!!!! Mali kasnije su dosle Iliæka, Mirta i Lucijana pa su i one bile sa nama!!!!naughtynaughtynaughty
.......MOZDA.....ALI MOZDA!!!!!, u sridu buden isla na utakmicu!!!!! Jos nista nije sigurno!!!!thumbupthumbupthumbupthumbupthumbup Eto to bi bilo sve za danas pa vam iden pa-pa!!!!!! Cujemo se sutra VALJDA!!!!
Sada su slije na redu pa se cujemo!!! POZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 02.04.2007. u 14:22 sati.