Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obsijana

Marketing

Slikice

Evo prvi i drugi kat je gotov sa gips-vapnenom žbukom i jako smo zadovoljni izvrdenim radovima. U oskudici velikih aktivnih poslova odlučilo se spojiti razvodni ormarić. Jedina odluka koja je donesena prema uputama električara (koji će nas spojiti na mrežu i napraviti prijavu) je da se umjesto para 0.5 A fidove sklopke na ulazu i 0.03 A za kupatilo, odlučilo imati samo jednu 0.03 A trofaznu fidovu sklopke za cijeli stan. Također se odmah podjelila cijela mreža na tri ravnomjerna dijela, kako bi jednostavno uveli trofaznu struju (ne zbog trofaznosti već eventualne potrebe za većom snagom).

Odlučili smo se konačno za prozorske klupice, kao i klupice za rukohvate na stepeništu, te ogradu balkona. Odluka je pala na granit debljine 3 cm po cijeni od 75 eura/m2. Ništa specijalno, neki vulgaris jeftiniji sivo crno točkasti model. Na granit smo se odlučili zbog njegove manje poroznosti u odnosu na kamen ili mramor. Cijena za isti granit debljine 2 cm je za 10 eura manja, no osim nekakvog estetskog razloga na strani debljeg granita jedan mali argument je bila i dubina utora sa vanjske strane (okapnica ?) i potencijalni problemi koji proizlaze iz izvedbe na tanjoj klupici. No ono što je definitivno odlučeno je da ćemo sami postavljati klupice (klupčice).

Razvodni ormarić



Žbukanje




Na zadnjoj slici možete vidjeti i kontakt podatke za žbukere, jer su dečki stvarno zaslužili. [OBRISANO DA SE NE ZEZNETE I VI]. Kakvi su u izvedbi vanjske žbuke imati ćemo još prilike vidjeti, no nekako ne sumnjam u njih.

Post je objavljen 01.04.2007. u 22:32 sati.