Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piccola

Marketing

FOOLS DAY





Jedan tako zabavan a opet tako sjeban dan... kako ga još nazivaju dan zajebancije, neslanih šala ili šta ja znam kako sve ne!!!
Inače volim taj dan , jer tada dam mašti na volju i smišljam kako ću nekoga zajebati, često zapravo previše puta mi to ne uspije, ali zabavno je pokušavati!!!
Ali šta se desi kada odete predaleko ili još gore ako se osoba koju idete zajebavati digla na lijevu nogu... i vaša mu je šala preslana za progutati; tada vam se desi ono što se meni danas desilo, naime imala sam savršenu foru za dragog prijatelja iz zg-a... ali njemu očito nije dan i eto ta savršena fora me koštala ljutnje i živciranja od strane tog prijatelja.
Puno se puta i meni desilo da se na nekog naljutim iz takvog razloga ali smatram da je današnji dan na koji čovjek mora biti spreman na svakakve zajebancije, a ne ljutnju. Ipak nije to pitanje egzistencije, nedajte da vam jedna nevina šala poremeti dan... koliko god opaka bila, to je samo šala. Zar smo postali takvi da ćemo se ljutiti na ljude zbog takvih sitnica, a današnji će dan postati mrzak svima jer je naš život postao toliko ubrzan i da su nam male stvari koje čine život lijepšim postale iritantne. Ne namjeravam se nikome ispričavati za svoja sitna zadovoljstva, a smatram da se ispričati treba onaj koji za takve sitnice misli da su neozbilje, da ne kažem glupe i djetinjaste!!!





Post je objavljen 01.04.2007. u 22:14 sati.