Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vix0821

Marketing

ZADOVOLJNA...

Eto da vam se malo javim, napokon...Prošli tjedan mi je bio užasan...Uspjela sam naljutit najbolju frendicu iz razreda (i ne samo nju vec njih nekoliko s kojima sam si jaaaako dobra i zelim to ostati). Stvarno ne znam kaj mi je bilo. Bila sam zivcana i neraspolozena, nemam pojma stvarno. Sam sam se izderavala. Sama sebi sam bila nepodnošljiva. JAO, SVI KOJI STE POVRIJEĐENI MOJIM PONAŠANJEM OD PROŠLOG TJEDNA, OPROSTITE. Eto sad mi je malo lakse, nadam se da ce to procitat oni koji trebaju procitat.
Ja sam na 100 muka, al sam svejedno zaljubljena. Ubiti u tom i je problem, ja ne znam jel jesam zaljubljena il nisam i u koga...Mislim taj jedan decko je fakat "srce". Volim pricat s njim i pažljiv je i dobar i mogla bi još 100 puta napisat i i reč nešto dobro o njemu. Samo ne znam da li je to zaljubljenost. Mislim cak da nije. To je zaluđenost. On je osoba koja me razumije i tak...Nadam se da je to jer mi se neda opet patit za nekim, al necemo se sada bedirati.
Uglavnom, cak je i matematika krenula na bolje.xD...Sad je tri dana praksa, a onda praznici...lijepo mi se svi provedite i uživajte...
I još nešto. Nemojte mislit da sam umisljena, al fakat sam zadovoljna svojom frizurom...E da, kao sto vjeojatno cujete u pozadini, stavila sam jednu pjesmu...Ne želim da mislite da nekom nesto zelim nametnuti, pa kom se ne sviđa, samo ugasi zvucnike il u komentaru napise sto ga smeta pa cu se potrudit to promijenit.
E da, i ako vas nes zanima il imate preoporuku o cem da pisem, javite. Pusa ljudi, pozz

Post je objavljen 01.04.2007. u 20:48 sati.