Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tranquillussomnium

Marketing

...turn the page...

ooooooo ljudovi moji evo mene nakon rođendana,donosim vam jedan ovako predobar postić za komentiranje..................vjerujte imate šta za komentirat

malo sam se potrudila pa našle neke stvari na internetu koja će vam se svidit,mislim možda već
znate ALI tila bi da se i na mom blogu malo raspravlja o tome
.............pa krenimonjami
*****
Vaš mladi genijalac je povučen? Nek' sluša metal!
Heavy metal glazba oslobađa od stresa, frustracija i bijesaImage Hosted by ImageShack.us

.......Dugokosi tinejdžeri, ljubitelji heavy metala, obično su inteligentniji i talentiraniji od svojih vršnjaka, a žestoki rifovi i provokativni tekstovi im pomažu da izbace nagomilani stres............

Inteligentni heavy metal tinejdžeri slušaju metal glazbu da bi se oslobodili stresa koji nosi njihov talent.
Više od 1000 obožavatelja grupa Iron Maden, AC/DC i njihovih glazbenih nasljednika sudjelovalo je u istraživanju u kojem je potvrđeno da je pet posto njih iznimno pametno i da slušaju takvu vrstu glazbe da se oslobode stresa i stigme. "Dugokosi tinejdžeri, ljubitelji heavy metala, obično su inteligentniji i talentiraniji od svojih vršnjaka, a žestoki rifovi i provokativni tekstovi im pomažu da izbace nagomilani stres.
Inteligentni tinejdžeri često slušaju heavy metal kako bi se lakše nosili s pritiskom koji proizlazi iz njihove nadarenosti i sukoba s okolinom, pokazuje najnovija studija."
Inteligentni tinejdžeri često slušaju heavy metal kako bi se lakše nosili s pritiskom koji proizlazi iz njihove nadarenosti i sukoba s okolinom, pokazuje najnovija studija.

Anketa koja je provedena u Velikoj Britaniji na 1000 ispitanika, članova Nacionalne akademije za talentirane i nadarene mlade, pokazala je da roditelji čija su dugokosa djeca odana Iron Madienu, System of a Downu, Slipknotu ili In Flamesima, nemaju razloga za brigu. Teško da će od njih nastati mladi delikventi.

Istraživanja su opovrgnula dosadašnje vjerovanje da ovu glazbu slušaju neobrazovani delikventi. Naime, dokazano je da veliki broj adolescenata koji su iznimno bistri, slušaju upravo ovu vrstu glazbe koja im pomaže da se bolje snađu u stresnim situacijama.
"Postoji percepcija javnosti da nadareni i talentirani studenti slušaju klasičnu glazbu i provode mnogo vremena čitajući. To je potpuno netočan stereotip, dok s druge strane postoji percepcija da heavy metal glazbu slušaju delikventi. Mi smo sa svojim istraživanjem uspjeli dokazati da su to samo stereotipi'', kaže Stuart Cadwallader, psiholog koji je sudjelovao u istraživanju.
Sudionici su otkrili da im stihovi tih pjesama, koji često obrađuju socijalne i političke teme, puno više odgovaraju, nego ljubavni tekstovi pop-pjesmuljaka, dok im agresivni tonovi pomažu da iz sebe istjeraju svu negativnu energiju.

evo i par preprepreprepredobrih primjera,ovo su iujedno zanimljivosti koje sigurno niste znali:
BRUCE DICKINSON
Uz glazbenu karijeru Dickinson se bavi(o) još nizom drugih aktivnosti: reprezentecija engleske u mačevanju, pilot Boeing 757, novinar, profesor povijesti, na discovery chanelu snima dokumentarne filmove "Flying heavy metal" gdje testira sve vrste aviona, na BBC chanel 6 vodi novu glazbenu emisiju i na kraju vodi humanitarnu organizaciju.
LARS ULRIHImage Hosted by ImageShack.us
Lars nije bio čak ni 10 godina kada je otišao na koncert Deep Purplea i shvatio što je glazba. Ovo nije bila mala stvar kada pomislite šta je muzika značila Larsu kojoj je bio izlozen u to vrijeme. Njegov otac je imao mali jazz klub koji je bio veoma uključen u Europsku jazz scenu. Legendarni saxsofonista Dexter Gordon je bio Larsov kum. Deep Purple i Richie Blackmore bili su ti koji su promijenili svijet za Larsa. Toliko je bio impresioniran njihovim koncertom da je slijedeći dan kupio njihov album Fireball. Tri godine kasnije kao 13-godisnjak uvjerio je baku da mu kupi njegov prvi bubanj.
Bubnjevi i glazba su bili pozadina tenisu, profesiji njegovog oca. Lars je bio u juniorskoj reprezentaciji u njegovoj rodnoj Danskoj kada se preselio u Newport Beach, California. Tamo je Ulrih bio samo jedan od igrača umjesto značajan plejer kakav je bio u Danskoj. Ukratko poslije toga, tenis je postao manje bitan i Lars je pao pod utjecaj poroka Južne Californije – sex, droga i rock'n'roll...puno rock'n'rolla. Larsova strast za glazbom je rasla i on je počeo mijenja kasete da bi dobio svoj voljeni mix europskog metala.


..............TOLIKO OD MENE,JE POST MALO VELIK ALI VRIDI GA PROČITAT..............PA TAKO ČITAJTE I KOMENTIRAJTE

POZDRAVsmokinsmokinsmokin


Post je objavljen 01.04.2007. u 12:05 sati.