Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

"There are many stops on the road to divorce."


Ko još nije uhvatio priliku,sada nek pročita što piše u opisu bloga desno u stupcu, jer to će biti važno za nastavak ove velebne štorije.

Prije skoro 7 mjeseci kad sam počela pisati ovaj blog, nadala sam se da će mi anonimno trućkanje na internetu donijeti kakvo-takvo olakšanje od gomiletine osobnih problema. I donosi. I malo druženja s Vama. Hvala vam!

Paranoična kakva već jesam, trudila sam se ne iznositi puno osobnih informacija, priča ili anegdota i nadala sam se da ću uvijek imati dovoljno toga za reći, a da ne uvlačim svoj "privatni život" u ovo. I to je više-manje funkcioniralo do sada.

Ali sad više ne funkcionira.

Ne funkcionira zato jer je Vrag odnio šalu i toliko mi opterećenje predstavlja moj "osobni život" (čitaj: bračni) da je u potpunosti preuzeo kontrolu i onemogućava mi normalan život dostojan najobičnijeg jadnika.

Krivim sebe što već na početku nisam vidjela sve promjene koje će nastupiti u budućnosti i razjebati ovu relaciju do neprepoznatljivosti. I krivim sebe što nitko i nikako to nije mogao vidjeti i znati.

Dakle, da ne duljim, u budućnosti očekujem da se te stvari počnu prelijevati i u ovu mirnu oazu i unaprijed se ispričavam.

Ne mogu si pomoći.

Ali i dalje ću se truditi.

Post je objavljen 01.04.2007. u 08:56 sati.