Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lostwithouthyou

Marketing

Ljeto neočekivane strasti

Image Hosted by ImageShack.us
em>
Neki kažu da su ljubavne avanture kratke i slatke i da se pamte cijeli život. Neki ih smatraju za nešto najgore, dijelom iz istog razloga-kratke su i najćešće završavaju onda kada bi svi htjeli da zapravo započnu. Nekada se može činiti kao najveća ljubav života, možda zbog okruženja koje je savršeno-more,romantične šetnje obalom, zalasci sunca, vručina... Ljeto je najbolje vrijeme za ljubav i strast, a najviše za bijeg od stvarnosti. avanture su ustvari ono najslađe i najtajnije u svakom ljetu, nitko ih ne želi priznati, a svi bi ih željeli doživjeti. one su prilika da zaboravimo ostale ljubavi koje su pune očekivanja, napetosti i planova za budućnost. Strast koja potajno tinja u nama, a razbukta se uz šum valova i miris borova, nikakva očekivanja samo mašta i uživanje u trenutku.
Mislim da posebno žene doživljavaju ljetne romanse iskreno, tajno i čuvaju ih skrivenima u sebi do kraja života.
Što je to u ljetnim ljubavima toliko opojno da nam se zauvijek urežu u sjećanja? Možda je glavni krivac romantika mjesta i trenutka, možda i ogoljena preplanula tijela sjajna od mora i sunca, možda i izazovni ples u noćnom klubu...
Prepuštamo se samo svojim osjetilima, gubimo onu posljednju trunku razuma i odgovornosti, a priznajte rijetki su oni koji zbog toga osjećaju grižnju savijesti.
Image Hosted by ImageShack.us
Ja sam doživjela nešto takvo prošlo ljeto, bio je to mjesec prepun strast, romantike, lijepih riječi i bijega od stvarnosti. Tom ljetu se nisam baš radovala,ispiti su mi bili na pameti, još sam patila za izgubljenom ljubavi, iskreno nisam se nadala ničemu, niti sam imala volje. Ali baš kada najmanje očekuješ, onda se to i desi.
Tu noć bile smo ja i prijateljica same vani u jednom klubu,izašle smo tek tako, vani je rominjala topla ljetna kiša,popile smo par koktelćića da si podignemo raspoloženje i počele plesati. Odjednom su nas neki tipovi pozvali da plešemo s njima i on ma samo uhvatio iza i počeo sw polako ljuljati sa mnom uz lagane ritmove r&b-a. Tako me nježno obavio rukama, okrenila sam se i iznenadila jer je bio presladak. Nastavili smo plesati, obuzela me takva strast, njegov pogled i njegovi dodiri su me dizali do neba. Poljubio me, usne su mu bile mekane, dodiri nježni i polagani...uhvatio me za ruku i odveo vani. Šetali smo zajedno zagrljeni na kiši, došli do stijene uz more, gledao me kao da sam sve za njega, govorio da sam ga začarala kad me vidio. A i on jemene, bila sam u nekom drugom svijetu. Završili smo u moru zajedno, opijeni strašću...otišli kod njega ,pričali, smijali se, ljubili...zaspali.
Ujutro nisam mogla vjerovati da sam tu i da nepoznati muškarac spava pored mene. Gledala sam ga, spavao je poput anđela, njegovo tjelo je bilo tako napeto,sunčeve zrake su ulazile kroz prozor i obasjavale njegovu kožu. Probudio se, mazili smo se i rekao je da želi da mu ovakav bude svaki dan u ovom mjesecu. I bio je. Sve je bilo tako savršeno, tajno i slatko. Izlasci, romantični trenutci,priče, smijeh dodiri, nježnosti, zanesenost...na trenutak sam pomislila da je to ono pravo i da ćemo biti zajedno, i on je isto, bio je zaluđen, ali znali smo oboje da to tako neće biti. Već mi je rekao da ide u vojsku, to ne bi moglo funkcionirati a nisam ni bila spremna za nešto ozbiljno.
Nismo više mogli odoljeti toj strasti i prepustili smo joj se do kraja te nezaboravne zadnje noći.
Bilo nam je teško kada je morao krenuti, čak sam i suzu pustila, zagrlio me je čvrsto, poljubio i otišao. Dugo sam gledala u tom smjeru, u njegov lik sve dok mi nije skroz nestao s pogleda. Tada me čekalo ono najteže, vraćanje u stvarnost, shvaćanje da je to bilo prolazno i da je priči došao kraj.
Uvijek će mi ostati u sjećanju, njegov miris, njegovi dodiri, poljupci, buđenja pored njega. On mi je dao nešto što mi nitko nije dao, nije me povrijedio, nije mi priuštio patnju, samo trenutke sreće. Bio je poput najslađeg sna koji kratko traje... A tko zna možda nas sudbina spoji i ovo ljeto...


Post je objavljen 31.03.2007. u 23:38 sati.