Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andromeda7prava

Marketing

Napaljeni

Što vas «pali» kod druge osobe? Jeste li ikada razmišljali o tome? Ono - jesu to oči, glas, izgled, ili nešto sasvim drugo?

Recimo, neko se pali na oči. Svijetle pogotovo. Plave, zelene, svejedno. Glavno da su svijetle. Ne znam zašto je to tako, ali tako je. I sama sam takva. Kad vidim zelene ili plave oke – okidam u nesvjest od miline. Ne pitajte me zašto. Nemam pojma, ali je tako.

Ali iznad svega, pali me kad je osoba inteligentna. Kad osjetim da bi mogla biti superiornija od mene ( daaa, užasno sam umišljena po pitanju pameti). Kad osjetim da isto mislimo i osjećamo prema nečemu. Nema boljeg poticaja. Šta vele - pala je na spiku. Padam na spiku – priznajem.

E, ali ne na svaka sranja tipa što je čovjek, što je svemir. To su filozofiranja. Od toga mi se počne spavati. Znači briljantnost. Kad zna doskočiti svakoj mojoj izvali. Kad me «poklopi»
( inteligentno, a ne psovkom). Kad zna što ću reći i prije nego završim rečenicu. Kad je.., ma jednostavno kad je inteligentan. Pali me inteligencija i gotovo! A vas?

A kad smo kod toga, srela sam svakakvih ljudi. Glupih i pametnih. Samo je problem što svi misle da su oni najpametniji. Hmmm. Ha, dobro. Za sebe vljada jesu.

E, da. Ima jedan par tamo u onoj sobi. A dobro, nije par. To su dva frajera. E ta dvojica ne bi napalili ni upaljenu lampu. Sup i Bejn. Bolek i Lolek kako je jedna chaterica rekla.
Neku večer nisu se makli iz zahoda sa spikom. Te o pišanju, te o sranju, te o seksu u wc-u, te o ženskim ulošcima i tamponima...., i još koječemu, sve u zahodu. Ne možeš ih čitati, a ne možeš da ih ne čitaš. Strašno! Fascinirani zahodom. I pokušava im par njih reći da izađu iz zahoda. Al ne daju se njih dva. Zagrlili jedan školjku, drugi bide i udri. Druugi dan su spolne bolesti nabrajali. Valjda ih je to jadne sve spopalo dok su čamili u zahodu, pa su sad bolesni od koječega.

I tako, svakom njegovo veselje. I onda se čude zašto neki izbjegavaju javne zahode.


Post je objavljen 31.03.2007. u 21:10 sati.