Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbrkljn

Marketing

PREDORO ^_^

Nada koja nikad nije bila očita, ona koja je bježala od moje sudbine, od moga ja; sada je konačno pokucala na vrata moje svijesti i u potpunosti me uništila.

To je naša bol: biti svjestan da si svjestan, i zbog toga plačemo, patimo...

Zašto ne možeš spoznati, zašto piješ, zašto rigaš, zašto misliš o piću, zašto se zadovoljavaš u piću. Zašto vodka, svijesti draga, zašto si sama, shvati da ne možeš biti sama, ne vrti se cijeli jebeni svijet oko tebe! Ja sam dio tebe i ti si dio mene. Zajedno činimo bitak, zajedno smo čovjek. Čovjek od duha, krvi i mesa. Pljujem na tebe ti nevidljiva kurvo, pljujem na tvoj cinizam, blazirane pare što izlaze iz tebe. Crkni pijana vatro, bijedna, submisivna droljo! Slaba sjeno zida, zmijo bez otrova! Pij taj otrov koji me sve više i više razara. Crkni prokleta svijesti, pusti me da budem običan, iziđi iz mene i dopusti mi bar na tren da volim i da budem voljen, da živim i da umrem u neznanju!

Taj ko je napiso to je car thumbupsmijehparty sad je pitanje jel se stvarno dok je piso obraco alk.picu ili nekoj teti xD rofl ...ZUHAHAHA ... blabla


Post je objavljen 31.03.2007. u 17:48 sati.